Rozdiel medzi jednotlivými Brio kočíkmi
KOcky neviem si dat rady, tak hladam radu u vas. Uz celu vecnost vyberame kocik. Nakoniec sme sa rozhodli pre brio, resp. dnes uz britax. Maju ho u nas v obchode a sice nas nenadchol designom, ale funkcnostou ano. Tak som sa rozhodla, ze si urobim este nejaky prieskum na nete a uz padne definitivne rozhodnutie, nakolko sme uz pomaly v termine porodu 🙂 No ale co sa nestalo. pri mojom googleni som nasla x verzii kocikov, ktore majuj akurat iny rok vyroby, resp. jedno je model 2013, druhe 2014 a tretie 2015. A mne vsetky vyzeraju rovnako. Jedine, v com sa mi zdaju ine, a to skutocne vyrazne je cena. Viete mi niekto povedat, v com sa teda odlisuju. U nas v obchode maju len ten model britax go 2015 a britax go next 2015. Ale celkom by ma zaujimalo, ci je skutocne rozdiel medzi tymi vozitkami skutocne velky, alebo len nejake malickosti, ci pripadne ziadny okrem roku vyroby. prikladam aj linky, aby ste vedeli o com hovorim. Kazdej z vas velmi pekne dakujem za pomoc a radu
http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-brio-go-20...
http://www.delfinek.mimishop.cz/detail/5258483/...
http://www.slune-cz.cz/kocarek-britax-go-next/
http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-britax-go-...
Vsetky sa daju kupit ako trojkombinacia, ale rozdiel v cene je aj cez 300 eur, co sa mi zda dost.
Dakujem, som rada, ze si s nim spokojna. My sme este riesili Peg Perego kombinaciu, cena je skoro rovnaka, najma ak by sme kupili starsi model, vlastne by sme este oproti tomu usetrili. Chcela som prave zistit, ci je rozdiel v perovani, vo funkciach alebo vybave a podobne. U tychto modelov su totiz rovnake aj farby, tak ozaj neviem. Jedine, na co som prisla je to, ze na modeloch 2015 je britax miesto brio. Este sa spytam, striesku ste riesili ako, nakolko iba na brio next je clona a nakolko nase dietatko tam bude v podstate celu zimu a aj cele leto, bolo by dobre, aby bolo chranene co najviac. A vlastne este na jeden rozdiel som prisla. K starsim modelom je sedacka brio (vobec som nevedela, ze robia sedacky, resp. robili, dufam, ze su bezpecne) a k tym novsim su sedacky Romer.
@mucuinka ahoj, tiez si prave vyberam Brio go (moj terajsi kocik (uplne ina znacka) budem vracat kvoli reklamacii a zatial som nasla rozdiel v rocnikovych Brio to, ze na 2013 vies dokupit a namontovat terenne kolesa (pochopila som, ze tie predne mensie tym padom vymenis za vacsie). a ta 2013 by mala aj perovat (ale to uz si nie som ista, ci tie starsie modely tiez nemaju).
@lennulik1 dakujem. nakoniec moj manzel rozhodol, ze setrit sa nebude a zvolime novy Britax go next, nakolko je toto nase prve babo a dufame, ze budeme mat este aspon 1 a teda ze kocik vyuzijeme 2x. Zavazilo aj to, ze sme ho kupili za pomerne dobru cenu (940 Eur), dali nam k nemu aj plastenku a vyssiu triedu autosedacky Romer ako tu zakladnu. Dufam, ze kocik splni nase ocakavania budeme s nim spokojni. Inak terene kolieska sa daju montovat aj na novsie modely, celkom sme sa o to zaujimali, ale v obchode nam povedali, ze je to celkom zbytocne, ze za celu dobu co brio a britax predavaju, predali len 8 parov a to ludom, ktori sa naozaj aktivne venuju turistike v horskych oblastiach a jazdia skutocne v terene. Na nete je aj pomerne vela videii zo severskych krajin, kde sa v snehu prehanaju aj s tymi mensimi. Tak snad mali pravdu. Otestujeme uz coskoro 🙂
@mucuinka super, to sa mas 🙂 priznam sa, ze mne je celkom luto dat taku sumu za kocik, ale na druhej strane si uvedomujem, ze je fakt kvalitny a ma koooopec vyhod (v porovnani s tym, co som mala kocik doteraz to nemozem porovnat, pretoze to su "nebe a dudy"). ale mne uz teoreticky staci len sportova cast, i ked zhanam aj vanicku, pretoze tiez chceme druhe a aj prvy kocik som kupovala s tym, ze bude aj pre druhe. ak by nedopadla reklamacka tak ako dopadla, tak ho vyuzijem aj pre to druhe i ked nie s takym nadsenim, ako budem vyuzivat brio :D
takze chvalim vyber, verim tomu, ze budes spokojna 🙂 a kazdopadne prajem vsetko dobre nielen v novom roku, ale hlavne nech uz drzis babo v naruci 🙂 (to moje uz chvalabohu teraz spi v postielke) 🙂
@lennulik1 dakujem krasne, uz sa ani neviem dockat, aj sa zaroven bojim. My sme stale riesili, ze co a ako, lebo to bolo naozaj viac ako dost penazi, ale zas nekupovali sme pre babo nic zbytocne, ziadne hracky, vychytavky a podobne, vacsimi investiciami boli len veci, ktore sa tykaju bezpecnosti (kocik, autosedacka, monitor dychu). Napr. vanicku bude mat babatko este po mne ( teda 30 rokov staru 🙂 ) je to plast, poriadne vydezinfikujeme a hotovo. A je pravda, ze na kocik prispela aj mamina, ktorej sa prave britax strasne pacil a prisiel jej prakticky. A ta vychovala 3 deti, tak ma na to iny, asi lepsi, pohlad ako ja. Prajem vam skvely vstup do roku 2015 a nech ti ten tvoj spiaci pokladik robi samu radost.
ahoj @mucuinka.prosim ta ma britax go next aj nanoznik? aby som v sportovej casti mohla vozit babetko aj buducu zimu? a je k sade aj fusak alebo si kupovala inu znacku? dakujem
Nanoznik ma, fusak, zial nie. Oni maju britax fusaky, ale nemam ziadny vyskusany a videla som ich iba na internete. Je to aj preto, lebo babatku sme kupili take fusakove overaliky, takze tento rok bude v nich adecke, podla znamych a aj lekarky to staci a uvidime ako sa situacia vyvinie buduci rok. Ale pridavam link na stranku, kde dostanes fusak ako darcek. Mne sa celkom pozdavali fusaky Emitex, nie su az take drahe a su velmi prakticke aj pre vacsie deti, takze ak by sme kupovali, tak sa asi rozhodneme pre nich. http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-britax-go-...
@kako79
Ak je zaujem, predavam Britax GO next (prvy majitel)
Dobry den
da sa vanicka upevnit aj do auta?
@agapimo nie, nema ten patent na uchytenie...

Ahoj, my mame brio go, este predtym ako ich prevzali, tiez som mala dilemu medzi rocnikmi. Nebol tam ziaden rozdiel okrem ceny a aktualne modely mali inaksie farby ako tie z predosleho roka. Vtedy aktualny model stal 750 trojkomcinacia, o rok starsi, tiez novy stal 450, takze volba bola jasna. Inak, vajce sme nakoniec kupili maxi cosi, s redukciou na brio aby sa dalo pripnut, brio vajce je mensie.. ale to je az take dolezite. Najlepsi kocik, brio, mala som moznost porovnat a nikdy by som nevymenila. 🙂