Skúsenosti s kočíkmi do auta
Ahojte, chcem sa opytat na vase skusenosti a preferencie ohladom kocikov do auta.
Zstial mam vyhliadnuty joolz aer, ale nebranim sa ani inej znacke, pokial bude kocik lahky a skladny. Ako sportovy kocik do mesta, na presuny po sidlisku mam Thule Spring, s ktorym som spokojna, nie je extra skladny, ale do auta sa mi zmesti, vadi mi vsak jeho vaha a na tieto presuny, skladanie a vykladanie z auta chcem nieco lahsie. Joolz ma okolo 6 kg, spring ma 10, takze tie 4 kg tam spravia svoje. Nemam skusenost s tozto znackou. Ako prvy kocik som mala easywalker harvey 5, so znackou som bola spokojna, ale do rockeyho nechcem ist, nakolko je tazky a nepaci sa mi.
Poradite mi ine znacky, pripadne ci ste spokojny s joolz?
Kupili sme a nechapem preco nie skor. Je to brutalny kocik, nebudes lutovat. Mame tu dvojku s vacsimi kolesami a prejde vsetko. Aj pani v predajni nam hovorila ze ma najlepsie jazdne vlastnosti z tych cestovnych. A +10 rokov zaruka
@olivieraa aj easywalker mal zaruku 10 rokov ale nie na cely kocik, tusim len na konstrukciu a ja som ho neregistrovala, lebo mi to pri kupe nepovedali, cize zaruku ani nemam. Ale predpokladam ze aj na joolz to bude podobne. Pojdem si ho pozriet na predajnu a usadit tam dceru ako sa mi pozdava.
Mas aer alebo ktory presne model? Neorientujem sa v nich. Chcem si skusim aj skladanie. To thule musim skladat dvoma rukami, no je to ostara.
@anonym_autor ja poradim valco snap 4, je velmi lahky a jednou rukou ho vies zlozit. Kolesa tiez sa daju lahko vybrat ak by bolo treba este viac miesta. Je velmi spratny
@anonym_2cb5ec dakujem, pozriem, nepoznam ten kocik.
Máme joolz aer+, maximálna spokojnosť. Úplný ľah, dlhá strieška, skladný. Jediné čo by som vytkla je, že treba dokúpiť predĺženie pod nožičky, ak dieťatko v kociku spáva a to je také fórové. Ale fungujeme s ním už roky na všetky denne spanky, takže ok. Do kufra sa krásne poskladá, ľahko sa prenesie aj na pleci, okrem jedného letu nám ho vždy vzali aj na palubu lietadla (hore do tých skriniek).
Máme , maximálna spokojnosť. Úplný ľah, dlhá strieška, skladný. Jediné čo by som vytkla je, že treba dokúpiť predĺženie pod nožičky, ak dieťatko v kociku spáva a to je také fórové. Ale fungujeme s ním už roky na všetky denne spanky, takže ok. Do kufra sa krásne poskladá, ľahko sa prenesie aj na pleci, okrem jedného letu nám ho vždy vzali aj na palubu lietadla (hore do tých skriniek).
@kaca222 super, dakujem za recenziu. Uz pozeram aj video recenzie a som uz nalomena ze ho teda budeme kupovat. Vyhoda je aj to lietadlo.
@anonym_autor skúšali sme joolz viaceré ktoré boli v predajni a stále keď syn nebol opretý o chrbtovú opierku tak si hlavu suchala o striešku, skončili sme pri letiskovom kociari cybex orfeo ktorý má ale predelenu chrbtovú opierku takže keď je syn operety tak je zlomený 🫣 ale dá sa dať do úplného ľahu čo je plus
@anonym_autor skúšali sme joolz viaceré ktoré boli v predajni a stále keď syn nebol opretý o chrbtovú opierku tak si hlavu suchala o striešku, skončili sme pri letiskovom kociari ktorý má ale predelenu chrbtovú opierku takže keď je syn operety tak je zlomený 🫣 ale dá sa dať do úplného ľahu čo je plus
@mullerova46 ako myslis, ze si suchal hlavu o striesku? Bol mu ten kocik maly alebo ako?
@mullerova46 ako myslis, ze si suchal hlavu o striesku? Bol mu ten kocik maly alebo ako?
@anonym_autor mal okolo roka čo sme kupovali cestovný kočiar a tá strieška bola tak nízko že si suchala.hlavu
@anonym_autor mal okolo roka čo sme kupovali cestovný kočiar a tá strieška bola tak nízko že si suchala.hlavu
@mullerova46 hm to je zvláštne, náš má 3 roky a taký problém nemáme
@anonym_autor my sme mali pri prvom dietati joolz aer presne do auta a hlavne na palubu lietadla, pri druhom sme kupili joolz aer plus (da sa dat do uplne lahu a ma aj dlhsiu striesku)). Ja som s nim spokojna kedze vela cestujeme, deti sa tam zmestili aj 3r ak bolo treba. Lahky, skladny, pekny dizajn a da sa aj cely zvliest a vyprat.
My mame tiez Joolz aer+, veľká spokojnosť. Mame dokúpenú opierku na nozicky, držiak na pohár, madlo, fusak. Ten joolz aer 2 ma uz vbudovanú opierku na nozicky, ale ten vyšiel az teraz. Dcéra má 3 roky a v pohode sa výškovo aj sirkovo zmesti. Este na rezervu 😁.
@anonym_autor ja nechapem, preco niekto chce mat jeden kocik do auta, ved to su strasne zbytocne vyhodene peniaze 🙈 My mame x3 sumnit baby jogger. Ked nepotrebujem setrit miesto, zlozim ho do auta za 5 sekund, ked potrebujem, za pol minuty (rozdiel je v tom, ci davam dole kolieska). Druhy kocik sme kupovali len kvoli lietadlu (do lietadla je jogger moc dlhy) a aj to z druhej ruky za 20e. Potom sa ludia cuduju, ze nemaju peniaze, ked nakupuju zbytocnostu...
@anonym_autor ja nechapem, preco niekto chce mat jeden kocik do auta, ved to su strasne zbytocne vyhodene peniaze 🙈 My mame x3 sumnit baby jogger. Ked nepotrebujem setrit miesto, zlozim ho do auta za 5 sekund, ked potrebujem, za pol minuty (rozdiel je v tom, ci davam dole kolieska). Druhy kocik sme kupovali len kvoli lietadlu (do lietadla je jogger moc dlhy) a aj to z druhej ruky za 20e. Potom sa ludia cuduju, ze nemaju peniaze, ked nakupuju zbytocnostu...
@princezna_bosorka ved ale to je snad moja volba, keby si kupim aj tri kociky alebo aj 4 nove pokial na to mam, alebo si ich kupim z bazaru a kupim si uz pouzivane produkty a kupim jeden, druhy co mam doma predam. Chcela som si ho skusit, mam problemy s chrbticou, som tehotna a kocik, ktory mam doma vazi 10 kg, ak by som prisla na to, ze joolz je super a postacuje mi len ten, tak predam to co mam doma a necham si jeden.
Takto som mohla ostat pri kociku, ktory som mala v kombinacii a nechat si ten sportovy ako to robi vela ludi. Ale nebola som s nim spokojna. S tymto ktory mam som spokojna a joolz som bola vyskusat a nazivo sa mi zdal aer labilny a dvojka sa mi zdala lepsia ale odhovorila ma od neho predavacka kedze mi povedala ze si nie je ista gumickami na chrbtovej opierke, ci to z dlhodobeho hladiska vydrzia.
Dnad je kazdeho osobna vec, kolko ma financii, na co a ako ich pouzije. Ja som sa pytala na joolz kocik a nie na financne poradenstvo ktore nepotrebujem ale dakujem za nevyziadanu radu, viem si zratat veci a viem si kupit a aj mam vela veci kupenych z druhej ruky.
@princezna_bosorka ved ale to je snad moja volba, keby si kupim aj tri kociky alebo aj 4 nove pokial na to mam, alebo si ich kupim z bazaru a kupim si uz pouzivane produkty a kupim jeden, druhy co mam doma predam. Chcela som si ho skusit, mam problemy s chrbticou, som tehotna a kocik, ktory mam doma vazi 10 kg, ak by som prisla na to, ze joolz je super a postacuje mi len ten, tak predam to co mam doma a necham si jeden.
Takto som mohla ostat pri kociku, ktory som mala v kombinacii a nechat si ten sportovy ako to robi vela ludi. Ale nebola som s nim spokojna. S tymto ktory mam som spokojna a joolz som bola vyskusat a nazivo sa mi zdal aer labilny a dvojka sa mi zdala lepsia ale odhovorila ma od neho predavacka kedze mi povedala ze si nie je ista gumickami na chrbtovej opierke, ci to z dlhodobeho hladiska vydrzia.
Dnad je kazdeho osobna vec, kolko ma financii, na co a ako ich pouzije. Ja som sa pytala na joolz kocik a nie na financne poradenstvo ktore nepotrebujem ale dakujem za nevyziadanu radu, viem si zratat veci a viem si kupit a aj mam vela veci kupenych z druhej ruky.
@anonym_autor resp s easywalker som bola spokojna ale nebola som spokojna so skladnostou konstrukcie do auta kedze mi len konstrukcia samotna zabrala cely kufor.

@anonym_autor ja poradim valco snap 4, je velmi lahky a jednou rukou ho vies zlozit. Kolesa tiez sa daju lahko vybrat ak by bolo treba este viac miesta. Je velmi spratny