Skúsenosti s kočíkom Easywalker Jackey2
Mate skusenost s kocikom easywalker jackey2 ? Zvazujem jeho kupu, bola by som rada o pripadné rady na lahký a kvalitný športový kočík
@nikaz98 pre mňa mal úzku striešku a keď syn sedel vzpriamene tak sa dotýkal striešky hlavou. Kúpili sme a ten je super
@mullerova46 je vhodny do každého terénu?
@mullerova46 je vhodny do každého terénu?
@nikaz98 nie má malé kolieska ale veľmi ľahko sa ovláda
@nikaz98 ak by si chcela mám na predaj Easywalker Jackey2 XL vo farbe Pearl Taupe do 22kg. Kočík bol kupovaný 29.3.2025. V cene pláštenka. Kočík je bez škrabancov. Je zaregistrovaný v doživotnej záruke v Easywalker. Pred odoslaním kočík bude vytepovaný, vyčistený aby krásne poslúžil budúcemu majiteľovi ☺️ bývam na dedine a kočík zvládol aj terén
@nikaz98 ak by si chcela mám na predaj vo farbe Pearl Taupe do 22kg. Kočík bol kupovaný 29.3.2025. V cene pláštenka. Kočík je bez škrabancov. Je zaregistrovaný v doživotnej záruke v Easywalker. Pred odoslaním kočík bude vytepovaný, vyčistený aby krásne poslúžil budúcemu majiteľovi ☺️ bývam na dedine a kočík zvládol aj terén
@katkaa661 už ho mame doma ale ďakujem pekne 🙂

@nikaz98 pre mňa mal úzku striešku a keď syn sedel vzpriamene tak sa dotýkal striešky hlavou. Kúpili sme cybex orfeo a ten je super