icon

Skúsenosti s kočíkom Petite&Mars Street+ Air: Riešenie problémov s operadlom

9. dec 2024

Ahojte,

Mate niekto tento kocik?objednala som z eshopu Aladdin,kocik som predtym videla osobne u nich na predajni.no ked mi dorazil domov,po zlozeni som zistila,ze chrbtova cast nedrzi v inej polohe nez v lahu,akoby to nezabrzdilo.ked tam dieta posadim a oprie sa, tak automaticky sa sklápa operadlo. Ked vzadu potiahnem pasy a operadlo ide do sedacej polohy tak naoko drzi ale staci aj prstom zatlacit a sklapa sa nadol.
Na foto prikladam odfotenu chrbtovu sponu,ktora vraj po zatiahnuti ma zaklapnut,nam tam nic nezaklapne,pasy sa smykaju,a srobik co tam je je akoby zohnuty.ked som volala do predajne,tak nechapu.aj video som im poslala.chcela som ho vratit v ramci lehoty,ale vraj budu riesit reklamaciu s dodavatelom,coho sa obavam,moze to byt aj vyse mesiaca 😡
Mate s tym niekto skusenost?

Dakujem

Skúsenosti s kočíkom Petite&Mars Street+ Air: Riešenie problémov s operadlom
mimisk
13. dec 2024

Tento spôsob polohovania je nešťastný a aj preto veľmi neponúkam petit mars , ešte ak by ste to mala v poriadku zistíte, že nejde to sedadlo do peknej spriamenej polohy. Preto viacej ponúkam kociky zn.carrello sú lepšie riešené. Vy môžete vrátiť výrobok bez udania dôvodu do 14 dní podľa zákona. Ak bol kupovaní v akcii dokonca až do mesiaca

autor
15. dec 2024

@mimisk nakoniec mi vymenili cely kocik,tam uz to funguje.mne ten system nevadi,mame aj Britax b agile a tam je to rovnake