Skúsenosti s kočíkom Venicci Tinum Upline: Kvalita a spoľahlivosť
Ahojte,
chcem sa opýtať či nemáte niektorá skúsenosti s kočíkom Venicci Tinum Upline vo farbe Stone beige (krémovej) alebo All black (čiernej). Rozmýšľame nad kúpou tohto kočíka chceme si byť istí, či je naozaj kvalitný, spoľahlivý a zvládne aj trošku hrboľatý terén.
https://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombino...
Veľmi ma zaujímajú aj recenzie pri čiernej farbe, či sa bábätko neprehrievalo cez leto a či slnko neťahá farbu. Pri tomto type kočíku by mala byť UV ochrana práve na to prehrievanie.
Budem rada za všetky rady, skúsenosti prípadne môžete pripojiť fotky. Ďakujem.
@lucia0501 ahoj, my mame venicci, ten bezovy, mozem len odporucat. Porovnat s inymi neviem, ale perfektne lahke skladanie jednou rukou (aj podvozok, aj vanicka). Aj ta sportova cast vyborna. Co sa tyka farby, my mame aprilove dieta, a tu hlboku vanicku sme pouzivali hlavne v lete, preto sme vybrali bezovy. K hlbokej vanicke sa dali kupit aj adaptery, nam s muzom bol kocik nizky bez toho...
Mám vo farbe stone beige neviem si vynachváliť. Ma obrovskú vaničku (naša sa zmestila ešte vo 8. Mesiacoch a to mala ešte rezervu). Kocikovala som cez sneh a úplne v pohode som prešla.
Teraz používame športový a je super skladny, vieš dat do oboch smerov a je rastúci

@lucia0501 my máme ten stone beige a veľká spokojnosť. Úplne v pohode zvláda dedinské cesty a aj sneh/kašu po ceste