icon

Skúsenosti s kočíkom Zopa Move Cross 2

dadus841
29. apr 2025

Ahojte.Som prvorodička a nemám voôbec skúsenosti s kočíkmi. A zopa move cross 2 keď som bola ho kuknúť na predajni stal sa mojou srdcovkou vzhľadovo 😂 máte niekto sním skúsenosť ako ste sním spokojný ? Ďakujem 🥰

dominima
29. apr 2025

Kľudne sa pýtaj my ho mame

dadus841
autor
29. apr 2025
@dominima

Kľudne sa pýtaj my ho mame

@dominima Mňa by hlavne zaujímalo či nebude veľmi malá vanička pre bábätko keďže termín mám koncom augusta a budeme musieť použivať už cez zimné obdobie fusak nak tam neni naprataný a potom či je dostatočne veľká športová čast kedže píšu ze do 4 rokov sa dá využit cca len daktoré mamičky písali že keď je dieťa už väčšie že sa doň ledva zmestí a že zavadzia strieška potom🙄

dominima
29. apr 2025

@dadus841 ja mám julovku a zmestila sa mi v pohode s fusakom do februára, zmestila by sa aj dlhšie ale ona nechcela byť vôbec v kočíku. Tak sme prešli potom už na športiak a viac ju to zaujíma. Toho som sa aj ja bála lebo vanička vyzerá úzko ale v obchode má ubezpečili že vaničky sú všetky rovnaké že to je očný klam.. aj keď do teraz tomu neverím lebo vanička od Cybex a zopy sa porovnať nedá. Dcéra ma 9m a zatiaľ hlavu nesucha v športovom ale myslím si že po lete ho budem musieť predať presne kvôli tomuto problému, že to jej bude nízke ale uvidíme. 🙂 tak si kúp 3jku, tam už je posuvna tá strieška podľa výšky dieťatka. Keby bol beriem radšej ten 😁 ale tiež ako prvorodička som nevedela do čoho ísť.