icon

Skúsenosti s poľským kočíkom Karex Vallero?

13. jan 2025

Ma niekto skúsenosť s týmto kočíkom Karex Vallero? Chcela by som iba 2 kombináciu lebo vajíčko chcem kúpiť kvalitné. Ale kočík potrebujem odpruzeny a s poriadnymi kolesami kvôli tomu že bývame na dedine kde sú zle cesty ale nechcem míňať 1000€ na nový kočík 😅 anonym pre to že ešte veľa ľudí nevie že čakám bábo. Tak aby ma tu nikto nenašiel 🤫

Skúsenosti s poľským kočíkom Karex Vallero?
stela567
13. jan 2025

Nemám skúsenosti ale sestra mala z Poľska a bol veľmi ťažký. Skus pozrieť aj iné u nás dostupné značky a sú za menšie peniaze. Napr. Moon neviem si ho vynachváliť.

autor
13. jan 2025

@stela567 ten som pozerala ale na internete je napísané že váži 12-17kg 😅 tak teda neviem lebo ten vallero má 13-14kg

stela567
13. jan 2025

Moze byt. Ako som písala nemám skúsenosti s týmto presným. Ale sestrin bola ťažký ako krava 😃

autor
13. jan 2025

@stela567 keby ste sa jej niekedy spýtali že aký kočík mala? Keď budete mať čas. A kupovala ho v obchode alebo objednala? 😅

frflos_nespokojny
13. jan 2025

autor: pokial nemas daleko do polska, tak si ho chod omakat 🙂
to bude najlepsia skusenost ako cakat na nazor. lepsie raz vidiet ako sto krat pocut

autor
13. jan 2025

@frflos_nespokojny to áno budem musieť ísť kuknúť 🤗len neviem či takéto "staré" budú mať v normálnom obchode 😀 lebo teraz už sú trochu iné v móde.

nevenka
13. jan 2025

My sme mali Camarello Sevilla, polsky a este je pri zivote stale, uz 11 rokov. Vyvozil 3 deti a stvrte este vozi u nasich. Tazsi, ale nie nejak extra, my sme ho nedvihali v kuse, ani do auta nenakladali, co ja viem, mne prisiel v pohode. Dost sa podoba na tento, co si sem dala. Mrkni aj ten pripadne.

dzejsik
14. jan 2025

z tychto polskych klasickych odpruzenych by som pozerala znacky Camarello, Espiro, Anex, Muuvo a Carrello - obvykle maju dobre recenzie a novsie rocniky najdes aj s lepsou nizsou vahou ako tie starsie … byt tebou nad 12 kg moc nevyberam

recenzie si vies pozriet napr. tu v kocikopedii a urcite radsej dobre hodnoteny funkcny kocik z bazaru po 1 dietati ako nejaku novu lacnu hrkotacku 🙂