icon

Športová časť kočíka Cybex priam

larvuska
13. sep 2022

Dievčatá chcem sa vás opýtať (tie,ktoré tento kočík máte,alebo ste mali).Boli ste spokojne so športovou časťou od kocika Cybex priam?Ide o to,že sa mi zdá menšia,oproti inym sportiakom.Vojde do nej dieťa s fusakom?Termin mám vo februári.Športovú časť začnem využívať na jesen(to bude mat dieťa zhruba 8 mesiacov) a zaujima má,či sa doň zmestí aj ďalšiu zimu ,keď bude mat cca 2roky…

andula1988
13. sep 2022

@larvuska sportova cast je dost velka co sa tyka sportaka z 2 kombinacie …. Ale plany ze dieta pojde v 8m do sportaku a podobne popredu zrejme sa planovat nedaju. Kedze ono velmi zalezi ake bude dieta velke, ci bude vobec chciet byt v kociku …. A 2 rocne dieta uz chodi a vela ludi ai zaobstara spratnejsi mensi kocik

larvuska
autor
13. sep 2022

@andula1988 áno,áno,plánovať sa nič neda…veď pri svojich 2detoch som mala aj iný kočík-presne-spratnejsi…ale i tak má to zaujimalo.Ďakujem za názor 😉

andula1988
13. sep 2022

@larvuska no sportak je celkom velky ako cely kocik ….
Moj maly ma napriklad 14m a velkostne na 2 roky 😄
Ale do priamu by v pohode vosiel

queen_mary
13. sep 2022

My mame cybex priam a teraz v lete sme v nom obcas vozili este skoro 3 rocneho 😀 ale je pravda ze v zime (je oktobrovy) uz mu tam bolo tesno - v obleceni a s fusakom. A nas maly je velkostne normalny, neni prerasteny nejaky.

valeriusk
21. sep 2022

@larvuska a takto si mi pekne sedkame v športovej časti …ale
Oukej bez fusaku :D … ale zmesti sa tam aj ten ;)