Športový kočík Kinderkraft
Nič moc kočík,ako na fotke fajn. Ale realita je iná. Aj my sme ho chceli pre syna ale nakoniec sme sa rozhodli pre inú značku a som naozaj rada, že sme si nakoniec vybrali iný.
@petricka22 ďakujem za odpoveď 😊 aký ste nakoniec zvolili?
@kupculik ja mam easywalker miley, ma 7kg, s jednou rukou zložiš aj poskladaš, da sa dať do uplneho lahu, je do 22kg.da sa na to dať aj vajicko bez nadstavca., Ma zabudovanu tasku a traky na nosenie.pozri video na youtub
@kupculik ja som kupila kinderkraft grande city, keď mal malý rok(mohla som aj skôr) a mám ho ako kočík v aute keď idem do mesta, na dovolenke, záložný a som spokojná
@kupculik ja nakoniec maci-cosi, ale tiez by sa mu dalo co to vytknut.
@kupculik som s ním zatiaľ spokojná 🙂
@petricka22 a ktory maxi cosi? Dakujem 🙂
@feeewa ma obycajne kolieska, ktore dost hrkaju. Vzadu medzi kolesami nie je tycka a fakt tam chyba, ked chces nohou zapriet a zdvihnut kocik na obrobnik. To, ze polohovanie so snurkou je hrozne (povodne som ho ani nechcela, ale uz som si nevedela nic vybrat 😀). Kratka strieska, ked ho poskladam, nie je ho potiadne za co chytit a ani to skladanie nejde jednym cvakom 🙂 ale vyzera pekne 😀
@nukileta2107 ako dlho ho mate? 😊
@kupculik cca 4 mesiace 🙂
@petricka22 presne nad tymto rozmyslam 😂 na tych easywalker sa mi nepaci, ze sa nefaju dat do kolmeho sedu a dieta je stale akosi nahnute dozadu 🤔 tak ja uz teraz fakt neviem 🙈😂
@feeewa ja lutujem, ze som si nakoniec nevzala moon resea. Ale nemali ho v peknej farbe 😂

@kupculik no, tiez som kinderkraft zvazovala, ale pytala som sa sudedy a ta nan dost nadavala. A celkovo, ked som si zacala vsimat inzeraty, predavali uplne nove kociky, len parkrat pouzite, co mi napovedalo o tom, ze tie kociky nie su nic moc a ti ludia sa ich hned po odskusani chceli zbavit. Takze ja som zvolila radsej drahsi kocik.