icon

Športový kočík pre 1,5-ročnú dcérku

20. jún 2023

Baby poraďte mi nejaký športový kočík pre 1,5 ročnú dcérku... Sportiak z dvojkombinacie už končí svoju púť na tomto svete a keď pôjdeme niekam 'do sveta' nech sa mala nevozi v polorozobranom kočíku... Určite nechcem golfový kočík, jeden mame a teda nie je to nič extra, skôr len tak na par minútové presuny... A chcela by som 'veľa muziky' za malo peňazí nakoľko ho už dlho využívať nebudeme a ďalšie dieťatko neplánujeme, 3 nám stačia 🙂

petamich
20. jún 2023

vela muziky za malo penazi je podla mna Valco Snap

simona20201309
20. jún 2023

@petamich zas neviem ci je to za nalo muziky, ale cez bazos možno zoženie pod 200e. Inak nový stojí okolo 300
Ja som s valcom spokojná najviac zo všetkých čo som doteraz mala, ale aj inglesina quid bola perfektná. Lenže s ňou naozaj len po meste! Pozri si. Zlozis jednou rukou, má 5,5kg, ani nevieš ze niečo tlacis.

evivb
20. jún 2023

Mne akurat dnes dosiel graco myavo. Je velmi lahky, a je do 22kg. 🙏🏼 Vies ho zlozit jednou rukou.

erika212
20. jún 2023

Oyster zero. Kúpiš na bazari za pár eur. Váha 7kg, je do 22 kg, ložná plocha do rovna a takmer 90 CM. Široké sedenie a odpruženy.

dzejsik
20. jún 2023

este mozes skusit aj Petit Mars Royal (novy/bazarovy)

dzejsik
20. jún 2023

pripadne aj Carello Bravo Plus, kamaratka si ho velmi chvali aj recenzie ma dobre

zuzanacoci
26. júl 2023

@evivb ahoj, prosím Ta, vieš mi dat recenziu na Graco myavo po mesiaci používania? Si stále spokojná? Chcem ho tiež kúpiť. Ďakujem Ti moc.

evivb
27. júl 2023

@zuzanacoci Ach, 1 vec lutujem, ze so ho nekupila skor, lebo moj zivot by bol jednoduchsi. 😄 1 rukou ju viem zlozit/rozlozit, je veeeeeeelmi lahky, prakticky, opierka taka dlhsia/vyssia, kedze je do 22kg. Neolutujes. Ja ked som kupovala na SK na kazdej stranke vypredany, takze ho mam z CR.

zuzanacoci
27. júl 2023

@evivb ďakujem moc 🥰 idem ho dnes pozrieť na predajňu a plánujem ho rovno aj kúpiť😊, jedine co ma odrádza je nízka cena 🤣 že, aby sa nepokazil po pár použitiach, ale potešilasi ma,že si spokojná 🙂

evivb
27. júl 2023

@zuzanacoci ano, ja som mala tiez kvoli tomu obavy, ale.... Je uplne super. Tusim graco je americka znacka, ziadne polsko, rumunsko. 🫠

janica_
26. feb 2024

@evivb @zuzanacoci ahojte dievcata, prosim VAS, uvazujem o tomto kociku, potrebujem nieco lahke do auta, ale mam dlhana s dlhym trupom, takze by som potrebovala aspon 50cm opierku, mohli by ste mi ju prosim zmerat? Ako ste spokojne?

zuzanacoci
26. feb 2024

@janica_ ja som ho nakoniec nekúpila

janica_
26. feb 2024

@zuzanacoci a pamatas si preco nie?

zuzanacoci
26. feb 2024

@janica_ nebol zlý, len mi tam vadila časť medzi chrbtovou opierkou a sedadlom.. bola vystupena, podľa mňa by dieťa v ľahu tlačila. V sede by to asi nevadilo. Inak bol v pohode za tu cenu.