icon

Športový kočík pre nízke osoby s nastaviteľnou rúčkou

sisa0109
8. sep 2025

Ahojte. Meriam 150cm a hladám športový kočík s nadstavitelnou rúčkou, kt. ideálne váži menej ako 8kg. Všetky kočíky čo vidím majú väčšinou fixnú rodičovskú rúčku na 105cm a obávam sa, že to je vysoko. Nemáte niekto skúsenosť prosím? Doteraz sme používali Roan Ivy a som velmi spokojná, len by to chcelo niečo lahšie na cestovanie a tlačenie popri chodiacemu dieťatu. Ďakujem.

nevenka
8. sep 2025

@sisa0109 ja mam 152 cm a odporucam pozerat take tie s ruckou, co ma klbik, a nie tie vysuvacie. Ale mne bolo vsetko aj tak dost vysoko, maloktore idu az dole. Mala som Espiro nejaky sportiak, vratila som ho, a ta rucka sla len do 98-100 cm tusim od zeme a mne sa s tym aj tak zle manipulovalo, najradsej som mala tak trosku nad pasom ako keby tu rucku. Nakoniec som yo nechala tak, ostal mi ten stary polsky 2 kombi, ale mega tazky teda, ale vzdy sme mali velke auto, nebol problem. Ale ak by sme vela cestovali, musela by som poriesit. Pri 4.dietati som kupila tiez polsky, 2 kombi, Espiro Bueno sa tusim vola, tiez nie najlahsi, ale bol taky spratnejsi, tam sla rucka uplne dole, aj malicky 2 rocny dociahol vozit sestricku. Akoze viem, ze chces lahky sportak, skus pozriet, ci nemaju daco nove aj z tejto znacky, ale zas aj vkus mozes mat iny na design. Je to tazko s tymi sportiakmi.

saxana000
8. sep 2025

Vahovo neviem ako ale moj lionelo odtlaci aj susedova dvojrocna ked jej klbove polohovanie dam uplne dolu tak na neho dociahne.

ka_ta_ri_na
8. sep 2025

My sme teraz kupili Carrello bravo (klasicke) a tam sa dá nastavovať výška rúčky cez ten klbik. Váhovo tušim 9,5 kg ale za mna je super. Mam 160cm

sisa0109
autor
9. sep 2025

Ďakujem vám pekne za tipy. Popozerala som už niektoré tie značky a vyzerá, že zoberiem Espiro. Má tu rúčku aspoň vo výške 100cm, čo je lepšie ako 105 🙈. Jeden dokonca nižšie, len má zase vyššiu váhu (9,4kg). Tak uvidím, čo vyberiem. Ešte raz veľká vďaka. Tu mu príde, že je diera na trhu 😀

sisa0109
autor
9. sep 2025
@ka_ta_ri_na

My sme teraz kupili (klasicke) a tam sa dá nastavovať výška rúčky cez ten klbik. Váhovo tušim 9,5 kg ale za mna je super. Mam 160cm

@ka_ta_ri_na tento som si tiež dala na zoznam. Ďakujem