icon

Športový kočík Quatro Royce

anaxamon
1. mar 2012

mate niekto tento sportovy kocik? nenasla som absolutne ziadne referencie nan a mne sa dost pozdava ale neviem si ho ist v ramci slovenska omrknut nazivo, lebo jedna predajna je v galante a druha v bardejove

tinipini
12. apr 2012

@anaxamon ja mám v béžovej farbe, je krásny, priestranný pre drobca, ľahko sa skladá a má veľký nákupný košík a super oteplený nánožník, zatiaľ spokojnosť 🙂

anaxamon
autor
12. apr 2012

@tinipini super, dakujem, ja ho mam uz druhy tyzden objednany, tak uz len cakam na dorucenie...z ktorej predajne ho mas? citam ze si z presova, mas ho z kociky luna? ja som z tadial objednavala...

ozaj a co kolieska, su ok?

tinipini
12. apr 2012

mam ho z pl
a kolieska zatiaľ ok

anaxamon
autor
13. apr 2012

@tinipini uz mi dnes dosiel, a je supersky🙂 snad mi bude dobre sluzit

tinipini
13. apr 2012

a aku farbu mas?

opica89
20. feb 2013

@anaxamon AHOJ si spokojna s tým kocikom? nie je uzky pre babo ked sedi alebo lezi? za kolko si ho objednala a kde? dakujem

anaxamon
autor
20. feb 2013

@opica89 nie je do zimy velmi vhodny, lebo ma plastove koliecka, inak som spokojna, je velky...rada som ho pouzivala aj na spanie malej ked sa stalo ze zaspala v nom alebo nechcela sama zaspavat v posteli...ma svoje muchy kedze je to polska vyroba ale ja ocenujem veeelky kosik a odkladacie priestory🙂 kupovala osm ho cez nejaky svk online shop...neviem...asi babtrend alebo tak

opica89
20. feb 2013

@anaxamon napriklad ake muchy?

anaxamon
autor
20. feb 2013

@opica89 jedna prehradka taka uzavaratelna sa horsie otvara a zatvara, pultik pred malou som uz v zime nepouzivala lebo s fusakom to bolo tesne, pasy som niekedy nevedela nastavit a dalo to roboty...to su take drobnosti asik

opica89
20. feb 2013

@anaxamon aha no dobre dakujem za info 🙂

opica89
22. feb 2013

@anaxamon idem ta este predsa pootravovat ak budes mat niekedy cas urobila by si mi prosim par fotiek toho kocika? dakujem

barbora286
22. feb 2013

@anaxamon Ahoj, v ktorom obchode v bj najdem ten kocik, dakujem