Ste spokojný s kočíkom Peg Perego Vela Completo?
Ahojte, mate niekto novinku od PP Vela Completo 2011? Paci sa mi tento kocik, len som sa nikde nedocitala ci su polohovatelne nozicky. Ste s nim spokojne?
@romy31 ahoj, uz som kupila cybex callisto 😉
@romy31 ja som zvazovala prve 3 co spominas, vyhral cybex preto, lebo PP si je golfac, chcela som spojenu rukovat, aby som mohla kocik ovladat jednou rukou. a na Velu som nemala ziadne referencie. na callisto je tu na MK diskusia, ale to si uz asi citala. som s nim spokojna, az na par drobnosti, ktore postupne vychytavam. napriklad ma uzsi podvozok ako som mala na predchadzajucom kociku a kopem do brzdy, ktora je pri pravom zadnom koliesku. ale to sa mi stava uz menej casto. inak je fakt super 🙂
@romy31 siicko som chcela velmi, ale mi poradili ze sa mi nebude dat viest kocik jednou rukou, alebo len velmi tazko, tak som klasicke golface zavrhla a zacala som pozerat lahke skladne sportaky. maly v kociku obsedi uz malo a vzdy sa rozbehne inym smerom ako ja, tak ho musim tahat za ruku 😀 . callisto odsoferujem jednou rukou uplne v pohode 🙂
mate niekto tenot kocik? nejako neviem na neho najist referencie Peg Perego Detský kočík Vela Easy Drive Completo

@danula.ch ahoj, ja sa tiež rozhodujem medzi pp sí a teraz som narazila aj na VELA....no neviem ako to dopadne 😅 nožičky polohovateľné určite sú.... inak majú ho v brendone v BA
a už si si ho kúpila? ak hej, si spokojná?