icon

Ste spokojný s kočíkom Peg Perego Vela Completo?

danula.ch
2. apr 2011

Ahojte, mate niekto novinku od PP Vela Completo 2011? Paci sa mi tento kocik, len som sa nikde nedocitala ci su polohovatelne nozicky. Ste s nim spokojne?

romy31
12. máj 2011

@danula.ch ahoj, ja sa tiež rozhodujem medzi pp sí a teraz som narazila aj na VELA....no neviem ako to dopadne 😅 nožičky polohovateľné určite sú.... inak majú ho v brendone v BA
a už si si ho kúpila? ak hej, si spokojná?

danula.ch
autor
15. máj 2011

@romy31 ahoj, uz som kupila cybex callisto 😉

romy31
15. máj 2011

@danula.ch hej? a ako si spokojná? ja mám vo výbere cybex, pp Sí, pp Vela a bebeconfort streety....tak poraď prosím 🙂

danula.ch
autor
16. máj 2011

@romy31 ja som zvazovala prve 3 co spominas, vyhral cybex preto, lebo PP si je golfac, chcela som spojenu rukovat, aby som mohla kocik ovladat jednou rukou. a na Velu som nemala ziadne referencie. na callisto je tu na MK diskusia, ale to si uz asi citala. som s nim spokojna, az na par drobnosti, ktore postupne vychytavam. napriklad ma uzsi podvozok ako som mala na predchadzajucom kociku a kopem do brzdy, ktora je pri pravom zadnom koliesku. ale to sa mi stava uz menej casto. inak je fakt super 🙂

romy31
16. máj 2011

@danula.ch no ja som bola viac menej rozhodnutá pre to siíčko...tak ešte kuknem tú tému o calliste....ďakuejm za tip 🙂

danula.ch
autor
16. máj 2011

@romy31 siicko som chcela velmi, ale mi poradili ze sa mi nebude dat viest kocik jednou rukou, alebo len velmi tazko, tak som klasicke golface zavrhla a zacala som pozerat lahke skladne sportaky. maly v kociku obsedi uz malo a vzdy sa rozbehne inym smerom ako ja, tak ho musim tahat za ruku 😀 . callisto odsoferujem jednou rukou uplne v pohode 🙂

lutsy
3. feb 2012

mate niekto tenot kocik? nejako neviem na neho najist referencie Peg Perego Detský kočík Vela Easy Drive Completo