Strieška na Valco Baby Snap Duo
Ahojte, mame kocik valco snap duo ale na jednej strieske sa mi urobila dierka a rada by som ju vymenila. Spravne si pamatam, ze striesky, ktore pasovali valco snap 4 pasuju aj na valco snap duo?
@sun_shine_2020 ahoj. Nepasuje. Valco snap 4 ma väčšiu striesku ako valco snap duo.
@nellyuana joooj, skoda. Dakujem za info
@nellyuana joooj, skoda. Dakujem za info
@sun_shine_2020 ak máš dierku, naši daku peknu detskú nášivku
@sun_shine_2020 ak máš dierku, naši daku peknu detskú nášivku
@nellyuana dierka sa mi urobila tam kde konci tycka...cize mi vlastne teraz trci kusok tycky 🫣 take blbe miesto...
@nellyuana dierka sa mi urobila tam kde konci tycka...cize mi vlastne teraz trci kusok tycky 🫣 take blbe miesto...
@sun_shine_2020 to ano. Skus z tej kostice troska odrezať, očividne je moc dlha, preto sa tam spravila dierka. Potom ten plast nahrej zapalovacom, aby nebol ostrý a dierku, ked tak zasi. Alebo novú striesku.
@sun_shine_2020 to ano. Skus z tej kostice troska odrezať, očividne je moc dlha, preto sa tam spravila dierka. Potom ten plast nahrej zapalovacom, aby nebol ostrý a dierku, ked tak zasi. Alebo novú striesku.
@nellyuana dakujem za radu🤩

@sun_shine_2020 ahoj. Nepasuje. Valco snap 4 ma väčšiu striesku ako valco snap duo.