icon

Stupienok alebo sedačka ku kočíku pre staršieho súrodenca?

19. dec 2023

Co je podla vasich skusenosti vhodnejsie pre starsieho surodenca? Staci len stupienok alebo vyuzije dieta aj sedatko?

juliacenc
19. dec 2023

Mi sme mali ten stupienok s lidlu a vacsiu kktinu som este nevidela. Strasne tazko sa kociar ovladal, decko tam bolo prehnute… nepohodlne pre decko aj pre rodica, uz mi potom aj dcera nechcela ani na to vyskocit… nakoniec som to surovo vyhodila lebo uz som na to nemala nervy

mimi3008
19. dec 2023

https://www.mall.sk/kociky-prislusenstvo/lascal...

Toto sme mali my, bolo to uplne perfektne. Vraj ten z Lidli nema otocne kolieska, cize idu len rovno, co je pri boceni problem. Na tomto tu sa otoacali aj okolo svojej osi, cize nebol ziaden problem. Vyuzivala som to denne. So sedatkom skusenosti nemam

pe_mi
19. dec 2023

Neulakomit sa na najlacnejšie.v tomto Lidl stupienok neni dobrý.ja som kupovala z bazosa použitý nepamätám si už znacku.inak nič proti Lidl,majú všeobecne dobré veci podľa mňa.presne,sledovať ,či su kolieska otočné.my sme mali stupienok.za nás super.syn mal 4 roky pri narodení dcérky.chvilu sme ho využili a jazdili sme hore dole aj cez obrubníky.vobec som neobchadzala.

pe_mi
19. dec 2023

Nakoniec som našla Bumprider