Valco Baby Snap 4 Trend Sport
Baby mate niektora tento kocik? Stale rozmyslam, ci kupit 🙈 mame velke babatko, ktore sa nam uz nezmesti do vanicky a kedze tento kocik sa da dat do lahu a este je aj priestranny, tak sa mi celkom pozdava. Akurat tie nafukovacie kolesa sa mi moc nepozdavaju 🤷🏻♀️ Nemate s tym problemy? Pouzivate kocik aj do lesa? Rozumej lesnu cesticku celkom spevnenu 😊
@anetata mame ho dva a pól roka a je to uzasny kočík a mame nafukovacie kolesa,tie som chcela určite
Jedine mínus má ten kočík,že predné kolesa majú slabé ložiska a keď je dieťa malé a ľahké tak to trosku hrkoce,ale za mna by som ho isto nemenila
Super sa s ním manipuje,spratny,ľahko ovláda,aj skladá a ta strecha je uplna topka aj keď svietilo slnko a zaspala som ju celu otvorila a žiadnym spôsobom ju to slnko neobťažovalo a sladko spinkala
A nechám si ho určite aj teraz pre synčeka
@ikonica prosim ta vies mi aj povedat rozdiel medzi ultra trend a trend? Snad len to vozenie v oboch smeroch a ultra trend je s penovymi kolieskami? Ci? Lebo teraz neviem ci nezobrat ultra trend, kedze by sa mi pacilo aj vozenie v protismere, najma teraz, ked nesedi a chcem ho davat na brusko, aby nevidel len moje nohy 😂
@anetata ultra trend je otocny v oboch smeroch... Ja som zo zaciatku chcela na dieta vidiet, ked uz som mala pocit, ze ma dost mojho ksichu, tak som ju otocila 😁😁😁... Ale na ukor toho je trochu uzsi a zda sa mi ze aj dlzku sedenia ma mensiu (neporovnavala som detailne, musis si kuknut specifikacie)... Moja sa tam vozila asi do 2 r. potom uz som ju do kocika moc nedavala, viac chodila... Ale vojde tam aj teraz ako takmer 3r.... Ultra trend ma v zakladnej vybave take tie "penove" plastove kolieska, ja som ich nechcela, lebo su vraj hlucnejsie a tusim sa do nich aj napichavaju kamienky... Ale toto nemam overene lebo ja som ich vobec nepouzivala, hned som dala tie nafukovacky....
Ak ma nejake valco v nazve "sport", tak ma nafukovacky... "Trend" je tusim zalezitost dizajnu, madlo sa da nastavit, je kozenkove a pod... V kocikopedii som o tom kedysi dost citala, tak kukni aj tam, nech sa rozhodnes spravne...
@anetata Mam ho, uz ho nepouzivam, dcera je uz skoro 4-rocna, posluzil velmi dobre. Je velmi lahky a dobre sa s nim manipuluje.
Je to skvely kocik. Plusy boli popisane vyssie. Aj 3.5r velke dieta sa tam vyvozi a vyspi, ked je potrebne.
@ikonica
@vsetkopredietatko
@scorpionflower1
@noemi155
Baby este jedna otazka. Na vsetkych fotkach na nete v zasu trci latka, ked je kocik v polohe sedu, to sa tam neda nijako prichytit? To zakruzkovane myslim 🙈
Dole je suchy zips. Tak sa to drzi s tou opierkou. Ak mas nieoc v tom vrecku v zadu, tak to odstava.
Dole je ocko a ked to zrolujes vies to hore zachytit ale nesmies tam mat nic vo vrecku😃
Alo uz bolo napisane. Je to vrecko, takze ak ho nepotrebujes, ked operku zdvihnes hore, tak ti to zostane zrolovane so sietovinou. Takze to nevidis a je to “cista linia”.
Sakujem baby, Valco trend sport je uz doma 😊😊 akurat sme nenasli v navode na kolko barov maju byt kolesa nafukane 😝
Mam k nemu poharik Valco Baby aj plastenku presne na Trend dlzku,aj podlozku do kocika(sita na mieru z jednej strany Minky z druhej stavebne stroje)ak by si chcela kuk bazar a napis
Baby chcem sa spytat nahodou niektora nepredavate nafukovacie kolesa na valco snap 4 trend? Dakujem 🙂

Mam sice valco ultra trend (otocny), ale hned som k nemu brala aj nafukovacie kolesa... Kedze je kocik neodpruzeny, tak tie nafukovacie kolesa ho aspon trosku odpruzia, lepsie znasa teren... Mam ho od leta 2020 a zatial ziadny defekt... Teraz som dofukala kolesa po 2 rokoch sluzby....