Vanička Concord Scout 2014
@labefana mozes prosim ta napisat, aku ma vanicka vnutornu sirku? niekde v strede. Je sirsia ako sleeper?
Nemate niekto na predaj tuto vanicku scout 2014? Ak sa niekto najde, piste IP.
@verunenenka Dobry den. Mam ju v bordovej farbe. Nakoniec som ju kupila priamo z obchodu, kedze na bazari nikto nepredaval. Planujem ju aj predat, no dcera sa v nej stale vozi, ale uz ju planujem vymenit za sportak (tento tyzden bude mat dcera 8 mesiacov a stale sa do nej v pohode zmesti). Ak mate zaujem poslem foto a viac info do IP
zienky ak niektora ju mate ake su vnutorne rozmery??? a ste spokojne?? Zvazujem scout leboo sleeper verzia mi pride pri mala aj velmi uzka
@lesnavilla Ahoj ja som presne toto teraz riešila, kupujeme kočík Concord Wanderer a uvažovala som nad vaničkou sleeper alebo scout. Dizajnovo sa mi viac páči sleeper, ale fakt je maličká a na zimu nepraktická, rozmery 26 x 62 cm, takže nakoniec som sa rozhodla pre scout, rozmery 30 x 72 cm. 🙂

Ja som ju mala, dokonca este mam. Sice rok 2011, ale bola som velmi spokojna. Hlavne vyhodna pri cestovani, tym ze sa da uplne zlozit.