Venicci Claro: Skúsenosti a recenzie kočíka
Dobrý deň,
Poprosím o reálnu skúsenosť s týmto kočíkom Venicci Claro, keďže veľa skúseností som zatiaľ nenašla.
Veľmi sa mi páči, dizajn i to čo daný kočík ponúka. Jedine čo ma trošku zneisťuje je jeho výška.
Hlboká vanička je v poriadku, keďže je na adaptéroch. Športová časť sa však na adaptéry nedáva, nieje už príliš nízko?
Moja výška je 180cm.
Zdalo sa mi to v poriadku, ale predsa je rozdiel skúsiť si to na predajni s prázdnym kočíkom a potom, keď už je v ňom dieťa.
Za každú skúsenosť, postreh budem vďačná 🙂
@stela567 mozem sa opytat ci stale tento nazor plati? nezmenil sa pouzivanim? ani nad nim nevahat?
@slovenka37 no my máme venicci ale upline a nič nevrzga
@janai1 ano? a mozem sa prosim opytat ako dlho ho pouzivate? je lahky? vojde sa do vytahu? vsade citam, ze vanicka je velka, je fajn aj do terennu? My sme z mesta, ale keby nahodou nejaky vylet napr
@slovenka37 zachviľu to bude 11 mesiacov. Vanička je priestranná, športová časť tiež fajn.
Podľa mňa je ľahký, ľahko sa skladá. Do výťahu vojde bez problémov. Používame ho aj na dedine a bez problémov.
@janai1 cize okrem toho že je krásny je aj ozaj kvalitný ? išla by si opäť do tejto kúpy ? nevolila by si teraz niečo iné ?
@slovenka37 áno, nemám čo vytknúť

Venicci je nízky kocik, za mňa nekvalitný a vŕzga.