icon

Výber ideálneho kočíka na zimu a cestovanie

6. apr 2025

Ahojte, neviete kedy bude zase sprístupnená kočíková poradňa? Prípadne viete mi poradiť vy? Momentálne máme kočík Mamma Kiddies Charlie ale chcela by som nejaký iný. Vhodnejší na zimu, aby do kočíka toľko nefúkalo a nešla tam zima. Aby sa tam pohodlné zmestilo dieťa vo fusaku. A aby sa na neho dalo napojiť naozaj bezpečné vajíčko, nakoľko budeme viacej cestovať autom. Ďakujem cenu nepíšem zatiaľ, lebo nemám predstavu koľko by mohol stáť kočík a vajíčko, keďže asi bude lepšie kupovať zvlášť kočík a zvlášť vajíčko. Ale samozrejme nič čo je zbytočne predražené a dá sa rovnaké kúpiť za lacnejšie

summer138
6. apr 2025

Thule Urban Glide stojí za to, ide dotykom jedného prsta, brzda, kolesa úžasne na zimu, do terénu topka.

kitycat
6. apr 2025

Ale ja len dufam, ze nebudes vo vajicku vozit naobliekane dieta a potom ho takto budes vozit v zime?

Kedy sa ma narodit?

autor
6. apr 2025

@kitycat nerozumiem prvej časti tvojej správy. Prečo by som ho mala nosiť naobliekane v aute?
Začiatok decembra

autor
6. apr 2025

Vaničku som si predstavovala takýmto štýlom

kitycat
6. apr 2025

Chces napojit vajicko na kocik, ale dieta ma byt len nevyhnutnu dobu vo vajicku a prekladat na rovnu podlozku do kocika, aby sa neznizil prisun kyslika, (natlacena brada na hrudniku).

Super velku vanicku ma bugaboo fox 5 alebo aj nejsky tutis, co mala kamoska, tam sa dala aj naklonit vnutorna cast korby kvoli refluxu to vyuzivali, ale tie adaptery, do toho sa nevyznam. Casto necestujeme a ked, tak sme prekladali do korby. A fusak ti asi vlezie vsade na tie 3-4 mesiace

autor
6. apr 2025

@kitycat áno, občas je nevyhnutné na chvíľu mat dieťa vo vajíčku napojené na kočík. Neboj sa, nemám v pláne s nim vo vajíčku robiť dlhé prechádzky. Už jedno dieťa mám a nerobila som to ani jemu a nemám v pláne robiť to ani druhému dieťaťu