Výber ľahkého a skladného športového kočíka do mesta
Ahojte , rozmýšlam nad predajom kočíka venicci claro 2kombinacia(vanicka, sportova cast) po par mesiacoch sa zacal kočík vydávať divné zvuky pri dvíhaní kočíka na chodník na zadné kolesá zvažujem preto preto niečo lahké spratné do mesta , do škôlky po dcéru.Teraz mi začína len chodiť , išli by ste do toho alebo už by ste vydržali s tým čo je , dalšie dieťa už neplánujeme.Potrebujem aby aj vydržal aj občasný nákup v obchode.Na cybex mamičky písali zlé recenzie , no čo ten joolz aer na to som nenašla nič také.Budúci rok by sme už možno riskli snou aj nejaký výlet alebo dovolenku tam by sme určite využili kočík. Poradte prosím 🙏💖
Pozri ten joolz aer2, najnovsi model. Ma vacsie kolieska a intrgrovanu opierku na nohy a aj vacsie koliesja, zmesti sa ti na palubu lietadla. Dcerka ma predpokladam cca rok a pol a rovnako dlho este urcite vyuzijes. Mensi nakup tam das, tyzdenny nakup nie a je to teda skor mestsky kocik a prasnu cestu tiez prejde
Vela stastia s predajom hrkajucej dvojkombinacie
@kitycat ma rok takze este chvilu potrebujeme kocik preto rozmyslam co mam robit 🫣😅 dakujem to budem potrebovat mozno skusim oslovit obchod najprv kde som kupovala co poradia alebo vymenit kolesa no uvidime , dakujem za tip ten joolz sa mi celkom paci 🙂
@anjelik44 skusila by som kocik premazat vo vsetkych spojoch a osiach, ak to pomoze, premazavat aspon raz za 2-3 mesiace, druha moznost reklamovat a mozno zatial daju nahradny kocik, a ak hladas i tak nieco male spratne na vylety, Joolz Aer ci trebars Bugaboo Butterfly by boli fajn (Butterfly ma mensie kolesa, ale vacsi spodny kos)

Pozri ten joolz aer2, najnovsi model. Ma vacsie kolieska a intrgrovanu opierku na nohy a aj vacsie koliesja, zmesti sa ti na palubu lietadla. Dcerka ma predpokladam cca rok a pol a rovnako dlho este urcite vyuzijes. Mensi nakup tam das, tyzdenny nakup nie a je to teda skor mestsky kocik a prasnu cestu tiez prejde
Vela stastia s predajom hrkajucej dvojkombinacie