icon

Výber správneho kočíka pre väčšie dieťa na spánok

liliblacky
29. jan 2025

Ahojte, možno mi poradíte. Mame dcéru, 2,5 roka má ale výškovo je už cca 97-98 cm, takze už skôr tak na 3rocne. A úplne začala bojkotovať denne spanky doma v posteli, ale zaroven mi ešte nevydrží bez denného spánku (už okolo 16tej - 17tej je hotová a potom ju uspavame s revom aj 2-3 hodiny čo nevie zaspať od únavy).. V aute nám zaspi do 5 minút, tak som premýšľala, že či možno aj v kociari zaspala, ale problém je ten, že do klasického športového (Harvey 3 s korytkovym sedením) nevojde a do takého čo už mame iba ako záložný (Easywalker Jackey XL) nedam ani poriadne fusak a jednoducho z neho sa kadejako vysmykava, proste to je za mna kociar len na rýchle presuny, nákupy atd a možno spánok v lete, keď dieťa tam môže spat v tričku len tak… tak len sa chcem poradiť, či neviete o nejakom kociari, kde by aj take väčšie dieťa vošlo pohodlne a zaroven by to nebola len “doska so strieškou”.. Ďakujem moc pekne.

pe_mi
29. jan 2025

@liliblacky ahoj, dcéra tiež bola do cca 4 rokov,niekedy aj v 5 rokoch v kočíku.mame Valco snap 4 a kúpili sme toto predĺženie.pekne sa vyspala

dzejsik
31. jan 2025

@liliblacky pozri si Petite&Mars Royal 2 (poprípde aj Street) alebo Carrello Bravo Plus