icon

Vychytávka na kočík proti šmyknutiu

27. nov 2025

mamičky nestretli ste sa s takou vychytavkou, čo nepustí kočiar keď nahodou spadnete (šmyknutie na ľade napr), nejaký popruh čo si dáte na ruku a na kočík?

anonym_11516e
27. nov 2025

Nooo to by aj mňa zaujímalo

dixitka
27. nov 2025

@anonym_autor bugaboo kočíky majú taký popruh na rukoväti. Tu som našla niečo podobné: https://www.mthiker.sk/shop/outdoor/sportove-pr...

parvinka0001
27. nov 2025

Videla ako je spomínaný link ale reálne si to neviem predstaviť že ja spadnem a akurát tak stiahnem aj kočík keďže to je krátke

anonym_11516e
27. nov 2025

Hej len spadnem šmyknem sa,tak aj zhodim kočík nie?🫣

autor
27. nov 2025
@anonym_11516e

Hej len spadnem šmyknem sa,tak aj zhodim kočík nie?🫣

@dixitka ďakujem ❤️
@parvinka0001
@anonym_11516e hej to som aj ja premýšľala že ak by bol krátky fungovalo by to iba ak by som kľakla..
možno nieco elasticke čo sa natiahne ale zároveň kocik nepustí? máme menší kopcek dole a na jeho konci je rovno cesta tak aj to prevrátenie by bolo lepšie ako keby sa pustí dole 🫣 alebo toto čo poslala @dixitka dať na kotnik ?

nellyuana
27. nov 2025
@anonym_autor

@dixitka ďakujem ❤️
@parvinka0001
@anonym_11516e hej to som aj ja premýšľala že ak by bol krátky fungovalo by to iba ak by som kľakla..
možno nieco elasticke čo sa natiahne ale zároveň kocik nepustí? máme menší kopcek dole a na jeho konci je rovno cesta tak aj to prevrátenie by bolo lepšie ako keby sa pustí dole 🫣 alebo toto čo poslala @dixitka dať na kotnik ?

@anonym_autor Ja vám také môžem ušiť 🙂 prípadne aj na gumičku, aby sa to v prípade potreby natiahlo

majlo1234
27. nov 2025

My to mame na kocari thule, ale este sa mi nestalo, ze by som sa smykla ked tlacim kocar, ved to je opora

anonym_29eda2
27. nov 2025

@anonym_autor ahoj, aj ja som mala na kočíku valco snap4 , našťastie som nikdy nespadla , keď som chodila dole kopcom. Lebo bývame na strmom kopci, tak som to mávala prehodene cez zápästie , ale našťastie som nikdy nespadla
A áno , je krátky ten popruh , ale radšej nech spadne aj kočík so mnou a dieťaťom, akoby sa sám rútil dolu ulicou