icon

Využívali ste vajíčko aj s podvozkom, alebo len čisto ako sedačku?

lelelienka
27. máj 2023

Zienky, rada by som si precitala skusenosti. Ideme kupovat kocik z bazaru 3v1, ale vajicko by som rada dokupila kvalitne. Ide o to, ze si nie som ista, ci mi na adaptery dodane s kocikom bude pasovat. Vyuzivali ste podvozok aj na vajicko, alebo ste proste mali vajicko len na prepravu v aute?
Rozhodne neplanujem pouzivat vajicko na behanie po nakupnych centrach a pod., ale uvazovala som mozno by sa to hodilo na rychle prebehnutie ked sme trebars na navsteve a nemuseli by ste tahat cely kocik. Ake ste mali realne skusenosti vy? Dakujem.

diewcatqoo
27. máj 2023

Ano, pouzivali sme. Napr u lekara, alebo na rychle prejdenie od navstevy, parkrat sme boli aj v nakupnom centre (nie na pol dna)...
Tiez budem zachvilu znovu kupovat kocik a rozmyslam, ze pojdem do kombinacie hlboka vanicka + kompatibilne vajicko a neskor kupim samostatny sportak. Tie trojkombinacie su take, ze to neviem nejak nakombinovat k mojej spokojnosti.

mamina7070
27. máj 2023

fajn je napr doona autosedacka https://doona.shop/

bluemoon24
27. máj 2023

@lelelienka uplne v pohode si dokoupis adaptery na kocarek, ktere patri k dane autosedacce. Vajicko z trojkombinace je shit. Mrkni na vajicka nuna a avionaut pixel.

lelelienka
autor
27. máj 2023

@mamina7070 sice fajn, ale skladovat dalsi podvozok mi pride dost neprakticke

@diewcatqoo no ja som vyberala najma podla vanicky s tym, ze ak mi bude vyhovovat sportak ok, ak nie, vymenim za iny a kombinaciu mozno este aspon za par eur predam dalej

mamina7070
27. máj 2023

@lelelienka sak to je autosedacka s integrovanym podvozkom cize nic neskladujes mas ju v aute a ked vystupos vysunies podvozok z nej

lelelienka
autor
27. máj 2023

@bluemoon24 ja si aj myslim ze by to mohlo pasovat, ale istota nie je.
Vajicko mam uz vybrane ine, nechcem urcite to z kombinacie to je nejake maxi cosi ale podla vyzoru z takych lacnych skor.

keesha
27. máj 2023

@lelelienka áno, využila som. Kúpila som si kvalitnú 3-kombinaciu, ku ktorej bola autosedačka Britax i-size kategórie 😉

simkids
27. máj 2023

Ja som mala vajicko len v aute, mimo auta bez kocika som vyuzivala nosic, aj na zobratie do auta ci z auta som stale supsla malu do nosica

lelelienka
autor
27. máj 2023

@simkids toto je celkom dobry napad 😉 a nosic tak ci tak urcite chcem

bluemoon24
27. máj 2023

@lelelienka hlavne i vajicko ma nejakou zivotnost. Normalne do google napis kocarek xy adaptery na vajicko xy a nejake ti najde. Vetsinou jsou univerzalnejsi, ze pasuji na vice vajicek. My jsme treba meli thule kocik a adaptery univerzal na nuna/cybex/maxi-cosi

simona92101
27. máj 2023

@lelelienka znacka Maxi cosi urcite nieje nekvalitna a lacna!to ze ho maju ku kombinacii znicene,to je druha vec.kup nove vajco aj s adaptermi pasujucimi ku kociku.
Vajicko urcite vyuzijes na cestu k lekarovi,na kratke presuny,ci rychly nakup

lelelienka
autor
27. máj 2023

@simona92101 vobec ho nemali znicene, prave naopak, len jednoducho dany model vyzeral dost lacno, nevzbudzovalo to velku doveru. Ako pisem, budem kupovat ine vajicko.

katesocka
27. máj 2023

Ja využívam podvozok, hlavne keď ideme k dr prípadne do obchodu. Máme Avionaut Cosmo, čo je ľahké vajíčko, ale som rada za podvozok. Adaptéry som k nemu dokúpila.

biankaaaa
27. máj 2023

áno používali sme a nedám na tie adaptéry dopustiť 🙂 miliónkrát nás to zachránilo, aj keď sme niekam išli a malý zaspal v aute..tak sme ho nemuseli budiť

majlo1234
27. máj 2023

Ak mozem radu, radsej kup kvalitne(velke)vajco, ktore ma adaptery na tvoj kocar. Rie vajcia z trojkombi su casto malicke a babatka standardne minimalne do nejakych 8-10 mesiacov maju byt vo vajci. Ab ai na tom neskor neprerobila, tiez som musela kupovat vacsie vajco, lebo syn este pomaly v 10 mesiacoch nesedel

lelelienka
autor
27. máj 2023

@majlo1234 ano, presne ako pisem, chcem kupit poriadne kvalitne vajicko 😉 proste k tej 3kombi prikupim este aj vajicko s isofix zakladnou, chcem cybex a ono by pravdepodobne malo sediet aj na tie maxi cosi adaptery (aspon co som citala, len teda si nie som ista).
Preto som chcela vediet ze ci maminy realne vyuzivaju zakladnu ku vajicku.

majlo1234
28. máj 2023

@lelelienka ja som nevyuzila nikdy, ale dva krat som nadavala riadne😂podla mna je to pomoc, ak mas akcny zivot, ze potrebujes ist s babatkom nakupit, do skolky po starsieho, k lekarovi-proste na kratsiu dobu, kde sa ti neoplati prekladat do kociara. V tom pripade je to super, len vezmes dieta vo vajci a nakliknes na zakladnu a ides. Ked ti zaspi, nemas problem, nemusis prekladat