Zmestí sa kočík Thule do kufra Tiguanu?
Ahojte, chcela by som sa poradit. Zvazujeme kupu noveho auta, ide o vw tiguan, kufor ma stredne velky a taktiez kocika thule. Ma niekto? Neviete poradit, ci vojde? Dakujem
Primajhorsom das dole kolesa, ak sa jedna o thule urban glide
Dakujem za odpovede vsetkym 🙂 auto aj kocik mame uz dlhsie vyhliadnute len som si nebola ista kufrom a thule urban glide ano dame dole koleso, super som nevedela ze sa da dat dole.
Pripadne ak mate recenzie na auto, tiez sa potesime 😊
Ja mam recenziu na kocar, je na huja😂😂😂 uz ny som ho nekupila znova. Akoze super do terenu a ozaj velmi dobre sa s nim manevruje(na beh, kocikovanie jednou rukou…) aj pekny je, ale je tazky, siroky, milionkrat som mala defekt, ma taky divny sed, strieska nedosada uplny, podlozka pod nihy sa neda defaultne vyklopit…mozno to poriesili v novej serii, neviem.
Podobny model ma tusim TFK ci ako sa vola ta nemecka znacka a vyzera dost dobre. A
Ja som mala tiguan, ale daaavno, takže odvtedy sa rozmery aj všetko určite pomenilo. Ja som bola spokojná, jedno z mojich najlepších áut, vymenila som ho, lebo som potrebovala väčšie, ale teraz by som ho znova kľudne brala.

zlato formulovany prispevok, jak keby ste vyberali auto podla typu kocika 🙂
Mame Thule Chariot Cross vozik za bike a to sa vojde.