icon

Zmestí sa kočík Thule do kufra Tiguanu?

tikitinka
1. apr 2024

Ahojte, chcela by som sa poradit. Zvazujeme kupu noveho auta, ide o vw tiguan, kufor ma stredne velky a taktiez kocika thule. Ma niekto? Neviete poradit, ci vojde? Dakujem

euie
1. apr 2024

zlato formulovany prispevok, jak keby ste vyberali auto podla typu kocika 🙂
Mame Thule Chariot Cross vozik za bike a to sa vojde.

domiklik
2. apr 2024

@tikitinka aký kočík Thule konkrétne...

majlo1234
2. apr 2024

Primajhorsom das dole kolesa, ak sa jedna o thule urban glide

tikitinka
autor
4. apr 2024

Dakujem za odpovede vsetkym 🙂 auto aj kocik mame uz dlhsie vyhliadnute len som si nebola ista kufrom a thule urban glide ano dame dole koleso, super som nevedela ze sa da dat dole.

tikitinka
autor
4. apr 2024

Pripadne ak mate recenzie na auto, tiez sa potesime 😊

majlo1234
4. apr 2024

Ja mam recenziu na kocar, je na huja😂😂😂 uz ny som ho nekupila znova. Akoze super do terenu a ozaj velmi dobre sa s nim manevruje(na beh, kocikovanie jednou rukou…) aj pekny je, ale je tazky, siroky, milionkrat som mala defekt, ma taky divny sed, strieska nedosada uplny, podlozka pod nihy sa neda defaultne vyklopit…mozno to poriesili v novej serii, neviem.
Podobny model ma tusim TFK ci ako sa vola ta nemecka znacka a vyzera dost dobre. A

domiklik
5. apr 2024

@majlo1234 áno po riešili to viac menej v novej serii

tilly
5. apr 2024

Ja som mala tiguan, ale daaavno, takže odvtedy sa rozmery aj všetko určite pomenilo. Ja som bola spokojná, jedno z mojich najlepších áut, vymenila som ho, lebo som potrebovala väčšie, ale teraz by som ho znova kľudne brala.

jana86
2. jún 2024

@tikitinka ahoj, mate tiguana? Ste spokojní? Manzel nad nim uvazuje alebo nad karoqom len sa nevie rozhodnut 🙂

tikitinka
autor
15. júl 2024

@jana86 ahoj prepac, az teraz som si vsimla otazku, dlhsie som tu nebola ☹ noo nemame tiguana, nevedeli sme sa rozhodnut tak sme si dali cas. Vy ste si nieco vybrali?