3-mesačná dcérka má po nosení odreté ručičky
Ahojte neviem čo robím zle, ale dcérka (3 mesiace) má po nosení v ergonomickom nosiči odreté ručičky, aj nožičky tam kde sa opiera o okraj nosiča. Mám nosič rischino. Stretli ste sa s tým?
Obe deti som nosila v rischino a este som sa s tym nestretla
Odtlačené môže byť, ale nie zodraté, ani do krvi.
Ukázal to niekto, ako nosiť bábätko? Či si len sama šupla a je? Možno máš zle nastavené.
A ako ma rucicky? Nema ich dlanami oprete o teba? A nozicky si ani neviem predstavit. Mojmu viseli. Máš ho dobre nastaveny?
Samozrejme ukazovali mi to dve osoby aj som si študovala návody a videá ako má byť dieťatko. Ja neviem či má jemnú pokožku alebo čo ale normálne v tých miestach kde sú ruky a nôžky opreté o nosič má takú suchú kožu také supinky, niekedy aj červenú. Ale tie šupinky sa jej raz urobili aj tam kde sa zapína plienka... čiže neviem naozaj.
@mamamasama áno normálne ju mám tak ako sú obrázky na stránke. Niekedy ma ruky dlaňami o mňa, niekedy jej visia von z nosiča.nozicky jej visia dole,.podarená je do tvaru písmena M
Skus to odfotit. Tiez nemám skúsenost s odreninami
Tak suchú kožu alebo odretu? To sú predsa dve rôzne veci.
@hipuska vyzerá to ako ošúchané ako keby jej to stalo kožu. Zajtra odfotim už spinká
@hipuska dralo nie stalo 😂
Môže byť nosič zle nastavený. Ale toto môže byť znakom ekzematickej pokožky. Ekzém sa robí hlavne v záhybov pod kolenami a na exponovaných miestach
Odfooť a pridaj foto 🙏 Buď to bude problematická pokožka u bábätka, kt. má možno sklon k nejakým ekzémom alebo to bude zle nastavený nosič.
Co ma oblecene?dlhy rukav?

Odrete ruky...to nie. Potlacene okolo nozok,ano.