icon

3-mesačná dcérka má po nosení odreté ručičky

21. sep 2023

Ahojte neviem čo robím zle, ale dcérka (3 mesiace) má po nosení v ergonomickom nosiči odreté ručičky, aj nožičky tam kde sa opiera o okraj nosiča. Mám nosič rischino. Stretli ste sa s tým?

ivangeline
21. sep 2023

Odrete ruky...to nie. Potlacene okolo nozok,ano.

linda117
21. sep 2023

Obe deti som nosila v rischino a este som sa s tym nestretla

tosomja
21. sep 2023

Odtlačené môže byť, ale nie zodraté, ani do krvi.
Ukázal to niekto, ako nosiť bábätko? Či si len sama šupla a je? Možno máš zle nastavené.

mamamasama
21. sep 2023

A ako ma rucicky? Nema ich dlanami oprete o teba? A nozicky si ani neviem predstavit. Mojmu viseli. Máš ho dobre nastaveny?

autor
21. sep 2023

Samozrejme ukazovali mi to dve osoby aj som si študovala návody a videá ako má byť dieťatko. Ja neviem či má jemnú pokožku alebo čo ale normálne v tých miestach kde sú ruky a nôžky opreté o nosič má takú suchú kožu také supinky, niekedy aj červenú. Ale tie šupinky sa jej raz urobili aj tam kde sa zapína plienka... čiže neviem naozaj.

autor
21. sep 2023

@mamamasama áno normálne ju mám tak ako sú obrázky na stránke. Niekedy ma ruky dlaňami o mňa, niekedy jej visia von z nosiča.nozicky jej visia dole,.podarená je do tvaru písmena M

domak2
21. sep 2023

Skus to odfotit. Tiez nemám skúsenost s odreninami

hipuska
21. sep 2023

Tak suchú kožu alebo odretu? To sú predsa dve rôzne veci.

autor
21. sep 2023

@hipuska vyzerá to ako ošúchané ako keby jej to stalo kožu. Zajtra odfotim už spinká

autor
21. sep 2023

@hipuska dralo nie stalo 😂

sakaca
28. sep 2023

Môže byť nosič zle nastavený. Ale toto môže byť znakom ekzematickej pokožky. Ekzém sa robí hlavne v záhybov pod kolenami a na exponovaných miestach

ivkav5
28. sep 2023

Odfooť a pridaj foto 🙏 Buď to bude problematická pokožka u bábätka, kt. má možno sklon k nejakým ekzémom alebo to bude zle nastavený nosič.

saxana000
28. sep 2023

Co ma oblecene?dlhy rukav?