Aké topánočky na zimu pre ročné dieťa?
Maminky, vedeli byste mi poradit nejake dobre topanocky pre rocne babatko na zimu? Hladam nieco teple, aj do dazda a snehu,aby nepremokli. Neviem ci barefoot su aj na zimu? Dakujem.
@lenicka1121 Tá cena je vysoká, to je pravda, ale napr. minulú zimu sme kúpili goratexové Superfitky za 55€ a syn ich mal celú zimu, nikdy nepremokli, žiadne iné nepotreboval, mal len tieto jedny. A vôbec sa nezničili...
my mame otestovane cizmy geox, noha sa v nich tak nespoti ako v superfit cizmach..
@ellieellie tak ja neviem ale cena je určite vysoká, za to kupim dvojo zimné a nie jedny. Myslím, ze kazde jedny topánky sa vo vnútri spotia, synovi sa veľmi rýchlo potia nozky takže potrebuje 2 pary topánok, či je jar či jesenno/ zimné obdobie. Sandale na leto kupujem vždy jedny, tie su otvorené v predu aj vzadu . Keď vidím topánky, ktoré ponúkajú vatsina je na úzku nohu co moj syn neobuje, i keby skúšame jeho číslo neobuje ich, musí mať širšie. Osobne by som kvôli tomu poteniu jedny topánky nakupovala. Syn co mal minulu zimu, nepremokli ani raz, vhodné do snehu aj do dažďa, nezničili sa vôbec no ...veľmi sa synovi v nich potili nozky a to mali pot odvádzať prec z topánky, vlastne tiež mali goratex funkciu no boli o nieco lacnejšie. Proste sa mu potia nozky, aj keď bol vonku do 1 hodiny noha úplne spotena, ponožky detto, preto vždy dvoje topánky. Neviem aj mne sa potia nohy v zimných topánkach a tiež sú goratexoveho typu (cenovo dostupné za nejakých 25 eur zlacnene kupene, inak stoja okolo 45 eur). A osobne 55-80 eur davat za topánky ked ich nosí dieťa maximálne jednu zimu? Minulý rok ani poriadne sneh nebol cez zimu, až trochu neskôr trochu posnežilo no ani sankovat sa u nás nedalo. Na to, ze ich dieťa nosí možno 2-3 mesiace je to drahy špás. Nerozumiem naco ich niektoré maminy kupujú, určite sú aj lacnejsie a peniazky co ostanú sa daju použiť niekde inde...už som to tu písala za takú sumu by som synovi kupila nielen topánky.
Baby a máte niektorá skúsenosť so značkou Ecco?
@lenicka1121 A ake topanocky ma syncek na sirsiu nozicku?
@mirkaknm na jeho sirsiu nozicku obuje iba značku Loap a výnimočne aj Lewro no Lewro mu boli posledne už úzke

@kittykat22 ahoj aj moja starsia ma velmi uzku nozku a sedia jej (okrem suoerfitiek a niektorych geox) aj Richter a niektore ddstep, richterky su super uzucke ak natrafis ma model S. Botasky Nike