icon

Ako vybrať ergonomickú šatku pre novorodenca?

peknuckaaa
Včera o 08:46

Poraďte prosím ideálne asi šatku na nosenie novorodenca. S nosičom by som pokračovala neskôr, na začiatok by som zvolila ergonomickú šatku. Ďakujem

really8
Včera o 09:33

@peknuckaaa a mas skusenosti so satkovanim? Ak mas moznost vyskusaj si niekde. Mne najviac vyhovoval poloviazaci nosic.

anonym_e26b99
Včera o 10:16

Este sa moze stat, ze dieta sa absolutne nebude chciet nosit. Ja som si nakupila veci na nosenie a moje dieta v kazdom nosici a satke revalo ako tur. Takze uz by som taku chybu neurobila a isla by som do nejakeho centra, kde je moznost pozicat si satku alebo nosic a ak by som videla, ci to dietatu vyhovuje, vtedy by som si to kupila.

olivia_c
Včera o 12:43
@anonym_e26b99

Este sa moze stat, ze dieta sa absolutne nebude chciet nosit. Ja som si nakupila veci na nosenie a moje dieta v kazdom nosici a satke revalo ako tur. Takze uz by som taku chybu neurobila a isla by som do nejakeho centra, kde je moznost pozicat si satku alebo nosic a ak by som videla, ci to dietatu vyhovuje, vtedy by som si to kupila.

@anonym_e26b99 suhlasim, mne tiez dieta nevydrzall v satke ani nosici. Len na rukach som ho nosila do 8 mesiaca.

cimage
Včera o 13:57

Pre novorodencov je najlepsia elasticka satka, ale ta je na kratke obdobie. Urcite je lepsia z druhej ruky satka, lebo je uz zanosena a je poddajnejsia ako nova. Plus je tam lepsia cena. Mne skor vyhovuje nosic. Ja som mala po starsej a ked som videla, ze sa malej paci, tak som si kupila nosic po ktorom som tuzila a mam ho stale, hoci dieta ma uz skoro 4r. Obcas ju ponosime ked sme na dlhej prechadzke aj ked uz trci na vsetky strany.