Ako vybrať ergonomickú šatku pre novorodenca?
Poraďte prosím ideálne asi šatku na nosenie novorodenca. S nosičom by som pokračovala neskôr, na začiatok by som zvolila ergonomickú šatku. Ďakujem
Este sa moze stat, ze dieta sa absolutne nebude chciet nosit. Ja som si nakupila veci na nosenie a moje dieta v kazdom nosici a satke revalo ako tur. Takze uz by som taku chybu neurobila a isla by som do nejakeho centra, kde je moznost pozicat si satku alebo nosic a ak by som videla, ci to dietatu vyhovuje, vtedy by som si to kupila.
Este sa moze stat, ze dieta sa absolutne nebude chciet nosit. Ja som si nakupila veci na nosenie a moje dieta v kazdom nosici a satke revalo ako tur. Takze uz by som taku chybu neurobila a isla by som do nejakeho centra, kde je moznost pozicat si satku alebo nosic a ak by som videla, ci to dietatu vyhovuje, vtedy by som si to kupila.
@anonym_e26b99 suhlasim, mne tiez dieta nevydrzall v satke ani nosici. Len na rukach som ho nosila do 8 mesiaca.
Pre novorodencov je najlepsia elasticka satka, ale ta je na kratke obdobie. Urcite je lepsia z druhej ruky satka, lebo je uz zanosena a je poddajnejsia ako nova. Plus je tam lepsia cena. Mne skor vyhovuje nosic. Ja som mala po starsej a ked som videla, ze sa malej paci, tak som si kupila nosic po ktorom som tuzila a mam ho stale, hoci dieta ma uz skoro 4r. Obcas ju ponosime ked sme na dlhej prechadzke aj ked uz trci na vsetky strany.

@peknuckaaa a mas skusenosti so satkovanim? Ak mas moznost vyskusaj si niekde. Mne najviac vyhovoval poloviazaci nosic.