Aký vankúšik je najlepší do turistického nosiča?
Dobrý deň , chcem sa opýtať skúsených turistických nosičov . Aký je najlepší vankúšik do nosiča ,keď si chce dieťatko pospať? Ďakujem veľmi pekne . 🙂
hlavne zaklad, nech ho vies oripnut na nosis, nech nezavadzia
@michaelaochodnicka v krosne sa ti pohodlne nevyspi
@michaelaochodnicka v krosne sa ti pohodlne nevyspi
@kitycat vyspi uplne v pohode, terajsie turisticke nosice su uplne ine ako pred 20 rokmi .....
je to uplne ine, su pohodlne, vypolstrovane tak ako maju byt. odnosili sme v deuteri dve deti. mali sme full vybavu k deuteru
@kitycat vyspi uplne v pohode, terajsie turisticke nosice su uplne ine ako pred 20 rokmi .....
je to uplne ine, su pohodlne, vypolstrovane tak ako maju byt. odnosili sme v deuteri dve deti. mali sme full vybavu k deuteru
@lucik194 deuter kupil aj muz, ja to neuznavam. Diera visi za rozkrok, pajda v tom hlava a otrasy... som za nositko a krosna na chvilu, nie celodenne tury
predpokladam, ze autorka ma 1-3 rocne dieta a pre ne su tieto nosice ako stvorene,
nohy dieta priamo zahakne za konstrukciu, takže vôbec nevysia.
pajda v tom hlava? ak tvojmu dietatu pajdala hlava, tak bolo malicke na turisticky nosic.
neviem, co je podla teba nositko, ale ak manduka, tak dakujem pekne nie, vsetky kamosky co nosili vacsie deti v manduke na turistiku maju komplet rozbabrane chrbty (deti maju uz viac ako 10 rokov teraz) a spatne vsetky uznali, ze by manduku uz nikdy s dieťaťom nenosili, lebo nie je absolutne stavana na turistiku......
deuter je stale ruksak, vytvarovany na chrbat.
@michaelaochodnicka a este mi napadlo, ze vankusik predavali aj taky dopredu, dieťa sa na neho zvalilo, od tvare bol.
ale nase deti nespavali na bruchu, smerom dopredu ani v nosici nezaspali, preto mali vankusik vzadu na krku
tiez akurat pozeram, my mame nosic thule sapling, ale priamo vyrobca nema ziadny vankusik k nemu

aky nosic mate? my sme mali deuter kid comfort 2 a vankusik bol takyto maly, nie tento isty , ale takyto styl
https://www.muziker.sk/ferrino-baby-carrier-hea...