Ergo nosiče

brandy001
6. sep 2016

Ahojte, chcem kupit dobry ergonomicky nosic pre babo od narodenia...na trhu je toho kopec preto by som privitala vase nazory...zaujala ma manduca a babybjörn...hladam aj taky nosic kde viem po case babo otocit aby bolo chrbatikom ku mne. Tak co poradite????

stanka2612
6. sep 2016

Ahoj,ja mam manducu a super,neviem si ju vynachvalit 😉 a co sa tyka toho,aby babatko casom mohlo byt aj chrbatikom k tebe,tak to sa da myslim jedine v klokanke a to nie je ergo nosic,tam by som babo nedala bo tam "visi..."

katusustakova
6. sep 2016

Od narodenia je najlepšia šatka a co sa tyka značiek, tak ja som spokojná s fidellou. A v ergonosici si nevieš babatko otočiť chrbtom.

matja23
6. sep 2016

Ahoj aj ja mam manduccu...je to vec na nezaplatenie...a mala v nej strasne rada spinka...ma dva mesiace a uz ked ju neviem inak ukludnit tak v manducce do piatich minu spi...a co sa tyka nosenia chrbatikom k tebe tak take ergonosice sa nevyrabaju a presne tam kde tak dieta nosit mozes to su klokanky a tie niesu pre babatko vobec zdrave...

mimla
6. sep 2016

Myslím, že akurát prebieha týždeň nosenia. Budú rôzne akcie. Možno by si tam mohla zájsť. Nosiče ti ľudia poukazujú, radi požičajú na vyskúšanie (ak už bábo máš) a tak najjednoduchšie zistíš ktorý ti vyhovuje, pozrieš si aj rôzne dizajny (povedzme si úprimne, tie dizajny sú často motívom ku kúpe ďaľšieho nosiča). Zistíš, prečo BabyBjorn nie. Pohľadáš nejaké maminy s podobnou telesnou konštrukciou, ako je tá tvoja a popýtaj sa, aký nosič vyhovuje im.

Pozri si túto akciu na FB, sú tam aj zaujímavé články. https://www.facebook.com/MTNDSlovensko/?fref=ts
Aj tu je skupina Nosíme naše deti. Ale nosítko chrbátikom k nosiacemu ti neodporučia.
Aj na FB je skupina Nosíme naše deti.

mimla
6. sep 2016

Môžeš sa ísť pozrieť aj na festival 😀

brandy001
autor
6. sep 2016

Dakujem baby za nazory babo uz mam nude mat 2 mesiace ... preto uz si chcem kupit nosic lebo pridem o chrbat z toho nosenia na rukach ...

mimla
6. sep 2016

@brandy001 Napríklad aj preto aby si neprišla o chrbát si Baby Bjorn, Chicco, Britax, Jané, Hauck, Red Castle a podobné radšej nekupuj. To sú také tie vypolstrované, vystužené nosiče. Ergonomické nosiče sú oveľa mäkšie a okrem toho, že sú širšie, a teda vhodné pre deti, ponúkajú neporovnateľný komfort aj pre rodiča, ak sú správne nastavené. Na to sú dobré tie akcie, tam prídeš a maminy ti radi pomôžu a poukazujú ako správne nastaviť popruhy. Uvidíš, že tvojmu chrbtu sa uľaví.

kp7333
8. sep 2016

Ja som mala ergonomicky nosic Boba 4G a bola som s nim velmi spokojna. Je od narodenia do 20 kg.

aflou
28. sep 2016

Môžem poprosiť o radu? Mám dcérku má 6 mesiacov a manducu.Dcérka má už 8kg a je väčšia tak jej trošku ramienka trčia a dosť ma ťahá aj bederný pás.Keď jej rozopnem ten zips na predlženie tak je moc upadnutá tak jej ho ešte nechcem rozopínať. Ešte sa chcem opýtať čo sa nastavuje s tými ramennými popruhmi čo sú na chrbte mám ich dotiahnuté skoro nadoraz. Prípadne neviete mi poradiť ako ho správne nastaviť?

zara151
5. jan 2017

Manducu je najlepsie nastavit si takto, bedrovy pas si das nie na bedra ale do pasu, cize az na krize ;) nebude ta potom tahat, potom skus si viac pritiahnut tie ramenne popruhy nie na chrbte ale tie pri krku dietatka 🙂 to by malo byt pohodlnejsie. Skus si ramenne popruhy tiez prekrizit, lepsie sa ti rozlozi vaha na chrbat.
Nasla som inak vcelku fajn clanky o ergonosicoch, tu je jeden z nich: http://www.klbkostastia.sk/blog-ergonomicke-nos...
su tam fajn informacie pre tych, co sa iba rozhoduju, aky nosic si kupit ;)