icon

Mám dávať dieťaťu na noc ponožky?

voskovka
5. nov 2010

Mile maminky,chcem sa opytat ako je to u vas s obliekanim ponožiek na nočne spinkanie....
Nam doktorka odporučila nedavat-koli vyvoju nožičky a hlavne aby sa nôžka "vyvetrala" kedže počas dňa ma pančušky alebo ponožky....A druhe nazory inych tvrdia že deti su častejšie chore vraj choroba ide od nožiek...tak mam dilemu čo je pre synov dobre....

Strana
z2
mona44
11. okt 2012

Môj starší syn spí v ponožkách pomaly aj v lete, lebo je dosť zimomravý, a mladší si ich dáva aj sám dole a najnovšie sa začal vyzliekať celý, keď ho prídem skontrolovať, či už spinká, tak je povyzliekaný donaha. 😀

happygirl
11. okt 2012

u nás veselo na noc ponožky 😎 🙂 prečo nie? samozrejme, v lete nieeee 😀 ale napr. teraz ked sa uz ochladilo, mladsia dcérka už spáva v ponožkách - ona sa veľmi odkopáva... staršia nabehne na ponožky asi neskôr - dávam tomu ešte 1-2 týždne 😉 takto som aj ja kludnejšia v noci, že im nebude chladno od nôh, lebo často potom soplia... a vobec neriešim, čo na to doktori, aj tak čo doktor to iný názor a riadim sa vlastnou intuíciou a kľudným svedomím 😎

paris3
11. okt 2012

ja som hrozne zimomriva, stale nosim ponozky, aj na spanie 😀 asi to prenasam na to chuda dieta.... ak nema spaci overal, tak jej davam k pyzmkovym nohaviciam ponozky.... na druhu stranu sa ju snazim neobliekat extra teplo, v zime s spava v tensom spacom vaku... to ja si dam aj ponozky a zakryjem sa paplonom a dekou.... cim som starsia, tym je to horsie 😀 asi by som sa mala zacat otuzovat 😉

nanulik
11. okt 2012

malému dávam na noc overalové pyžamko takže má nohy oblečené. ale my máme dosť chladno tak mu budem dávať ponožky aj k normálnemu pyžamu lebo on, nie že sa odkope, ja ho nemôžem ani prikryť

ma.senka
11. okt 2012

normalne bez ponoziek 😉 tvoji chlapci su uz dost velki, maju vyvinutu termoregulaciu... je to aj o otuzovani. ja nedavam, maly spi ZASADNE odokryty (ked ho aj zakryjem v hlbokom spanku, paplonik za 2 sekundy kopancom leti) 😀 , a ponozky mu nedavam, nohy mava teple. ale jasne, zalezi ako mavate chladno v izbe, ci sa stazuju, ze im je v noci zima, ci nie su chori, ci nie ste niekde na chate atd... 😉

david059
13. jan 2016

Tak dat tie ponozky ,alebo nie?

lulistek
13. jan 2016

S ponozkami. Ja tiez nezaspim bez nich. A mala sa odkopava, a je studena aj bez holych noh

mycuskaa
13. jan 2016

Ja davam pyzamo taky overal takze ma schovane nohy ale my mame estelen 16m. Ked mu nedam tak sa odkope a nohy ma ako lad

Strana
z2