icon

Napodobniny nosiča manduca alebo ergo nosič

danielaherakova
17. aug 2013

Mate niekto napodobninu manduci,alebo ergo nosiču?ste snou spokojne?kde ste ju kupili dajte mi typ nechcem kupovat drahu manducu 😉

Strana
z2
danielaherakova
autor
10. dec 2015

@tatiana1985
Nakoniec som kupila napodobneninu a mam ju vyse roka som spokojna za 20€ jak original

aislinn785
3. júl 2016

@danielaherakova Chcem sa opýtať, aký nosič ste napokon kúpili? ďakujem

danielaherakova
autor
4. júl 2016

@aislinn785 Ahoj kúpila som napodobneninu z bazara za 22€ a som snou spokojna

adelfil
22. dec 2016

Fuha, no ja by som kupu napodobeniny neriskovala :O nikdy nevies kde ti co moze polvolit alebo prasknut nejaka spona. Nehovoriac o tom, ze skoro kazde dieta nosic ozuzlava, poti sa v nom atd. nevies z coho je ta napodobeniny, moze obsahovat vela toxickych a skodlivych latok. Nehovoriac o tom ze napodobnovanie produktu este aj vydavanie sa zan je normalne kradez :/
podla mna sa aj originalne nosice daju zohnat za dobru cenu, napriklad pouzite, a mas to za super cenu a nemusis sa bat, ze by to bola napodobenina ;) alebo teraz maju na vsetky nosice tuto zlavu 10 eur ked das kod Vianoce2016 ;) http://www.klbkostastia.sk/nosice/ cize daju sa aj nove kupit lacnejsie, ked vychytas 🙂 Fajn na tom je aj to, ze takyto original nosic nemas potom problem predat, a ani na nom vela nestratis, cize tie peniazky sa potom vratia ;)

adriana132
19. sep 2018

Oživujem tuto tému ....chcela som kúpiť manducu. Nová je drahá tak som pozerala tu na bazár. Nie velmi vyblednutú a tiež ani nie drahú. Vyhliadla som si niekolko a rozhodla sa pre jednu. 25 e.. Poslala som peniaze...a medzitým som ani neviem ako ma to napadlo...pozrela som sa na aliexpres, ved tam vsetko mozne maju a tam ..manduca (samozrejme fake) 23 e. Začala som hľadať viac o rozoznavani fake a originál atd. A moj nosič prišiel a je fake. Najprv som obvinila kupujucu, no ona ho mala od inej ...preposlala mi komunikáciu s nou, tak som sa jej ospravedlnila. Obe sme sa oklamali, ona ho kupila nový za 60, (vraj nevhodný dar)chcela predať použivany za 40, no bol rozpáraný trochu, tak znížila na 25. Pre mna to ma lepši koniec, mne totiž vráti peniaze predávajúca. Píšem to ako výstrahu, dávajte si pozor pri kúpe, niektorý ľudia "objavili" biznis a zarabajú na tom poriadne....kupis za 23 a predáš za 60. A keby tu išlo len o značku ale ide tu o neporovnateľnu kvalitu. Beriem, že niekto nechce utrácať za nosič veľa a nebude ho použivať často a rozhodne sa hoci aj pre fake...ale bolo by férove potom uviesť primeranú cenu pri predaji a nezabudnúť v inzeráte spomenuť, že to nie je originál ale je kúpený z aliexpress.

katarinka1990
19. sep 2018

@adriana132 tak pridám komentár aj ja. Tiež som chcela nosic, nie drahy ale zachovaly a na bazare jedna predávala manducu za 60, vravím si ok. A po asi pol roku som nahodou objavila rozdiely medzi originálom a fake a mam fake. Som s nou spokojna, dovtedy som ani nevedela ze take daco existuje. Nuz chcela som usetrit tak sa nemozem stazovat. Pani dotycnej nech peniazky posluzia. Inak predavala ju ako novu z Nemecka dovezenu. Preto lacnejsia. Vraj....blba som bola moja vina. Ja by som si taky podraz nedovolila.

Strana
z2