icon

Nosenie na boku

rybjar
22. jún 2015

Ahojte maminky, my sa nosime este len chvilu. Chcela by som vas poprosit o radu: ktory nosic mate osvedceny na nosenie vpolohe na boku? Moja mala ma 6,5mesiaca a v Manduce na bruchu mi uz nechce byt - vadi jej, ze nema rozhlad. Tak sme skusali nosit na boku - to sa jej paci, no mam pocit, ze jej je este Manduce velka v tejto polohe (ten popruh, ktory mi ide cez rameno - ju taha pod pazuchou) - tak neviem, ci sa to da nejako upravit alebo radsej skusit iny nosic (satku, prip. RingSling) - nieco najpohodlnejsie na nosenie na boku. Dakujem 🙂

zrzecka82
9. okt 2015

Ahoj rybjar,
riesim prave presne to iste a pri hladani najvhodnejsieho riesenia som narazila na informacie o mne doteraz neznamom nosici menom hipseat. Takze sa snazim porovnat ring sling a hipseat, ale uprimne, vela info o hipseate som nenasla. Moja mala ma 9 mesiacov a velmi rada sa nosi...len nie v satke alebo nosici, len na rukach. Preto zvazujem nad kupou hipseatu.
Tvoje babatko je este mensie, mozno ring sling by bol pre vas to prave.

rybjar
autor
9. okt 2015

@zrzecka82 Ahoj🙂, my uz mame teraz 10 mesiacov - a RS sme si vtedy kupili a trosku sme sa aj v nom nosili, no teraz mi je uz mala tazka v nom...o hipseat som este nepocula - ale pozriem to 🙂

zrzecka82
9. okt 2015

@rybjar
Jasne, to mi nejak uslo..🙂no,v kazdom pripade, idem kupovat hipseat, tak som zvedava, ako nam to s nim pojde...🙂

shira_
29. mar 2016

Dievčatá mam nepouzivany hipseat na predaj, ak by mal niekto zaujem.