Nosič Manduca

ema229
15. sep 2022

Dobrý deň, chcela by som sa aké máte skúsenosti s týmto nosičom? Malá má mesiac.Ďakujem

holmlea
16. sep 2022

@ema229 Ahoj, už v ňom nosím tretie dieťa, podľa mňa super kúpa. Nosí v ňom aj manžel a medzitým ho mala ešte sestra pre synovca. Ak ťa zaujíma niečo konkrétne kľudne sa pýtaj.

ivangeline
16. sep 2022

Za mna ano ale nie dieta do 3m. Mne sa to v tej novorodeneckej vlozke nepacilo. Starsie sme nosili. Je pevna.

janca704
16. sep 2022

Nosila som syna v manduce (vtedy to bola novinka) pred 14rokmi sice, ale bola to jedna z najlepsich investicií. Zacala som tusim v 6tyzdnoch s novorodeneckou vlozkou a nosila som asi do 18mesiacov (to uz na chrbte). Syn mi v tom spaval ovela dlhsie (cez den) ako v kociku, nakupy s dietatom v manduce uplne super...

chillibubble
16. sep 2022

za tu cenu uz radsej sestrice ONE, kludne aj po niekom. tam moze ist dieta od narodenia a je to modernejsi nosic ako manduca. myslim modernejsie navrhnuty, domysleny, slovenska vyroba...

babovka2321
16. sep 2022

Na trhu je uz XY lepsich nosicov. Ak mas tento "zdedeny", je ok ho pouzivat (aj ked nie pre mesacne dieta), ale ak ho mas kupit novy, nie je to dobra kupa. Satkove nastavitelne nosice su omnoho prijemnejsie a vydrzia neporovnatelne dlhsie, kedze ich velkost sa prisposobuje velkosti dietata.

smajliica
16. sep 2022

Mali sme Manducu a po 6 mesiacoch sme vymenili za be_lenka. Ten nam sedi podstatne viac. Manduca je velmi tvrda. Be_lenka inac tu na bazare predava nove vyrobky, pouzite na fotenie, skusanie a tak, kupila by som tam.

majla87
16. sep 2022

@ema229 strasne tvrdy je tento nosic na moj vkus. Mne pri malom najviac sadla belenka (uplne makkucky oblacik oproti manduce) alebo teraz maju Sestrice One - nosic s makkym bedrakom. Manduca mozno oslovila take mamicky, co nic ine neskusili (alebo zhodou okolnosti len nieco horsie, ale toho uz vela nie je 😀)

aliaray1
16. sep 2022

@ema229 za nas super skusenosti, ma to aj novorodenecku vlozku.

Manzel nosi v nosici a ja aj v satke.
Na chladnu jesen, vietor je fajn mat prechodnu alebo zimnu bud nosicsku alebo tehotensku bundu s nosicskou vlozkou kvoli teplu babatka.

lienka9
16. sep 2022

@ema229 ja mam manducu a uz 2dieta v nej.nosila som v nej v podstate od narodenia.deti boli spokojne,aj vyzerali dobre ulozene..za mna lepsie ako satka,nikdy som nevedela dotiahnut spravne.oproti inym nosicom co sa aj vyssie spominaju je manduca taka tvrdsia,ale mne to viac vyhovovalo,lebo pri ostatnych som mala pocit ze sa mi zosuchuju a akoby sa latka natahovala..mozno len pocit.najlepsie si vyskusat ak mas moznost.

aris2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz