icon

Nosič od narodenia

sunnytt
30. jan 2017

Dievcata vobec sa v tom nevyznam ale zhanam ergonosic nie satku vhodny od narodenia. Nakolko.manzel pracuje na dvanastkach a mame psika ktoreho treba vencit. Byvame v panelaku a nechce sa mi chodit hore dole s kocarom. Preto zhanam ten nosic. Satky sa bojim ze nebudem dobre vediet uviazat. Poradite mi prosim nieco vhodne nie drahe? Max 50 eur kludne aj z druhej ruky. Dakujem🙂

Strana
z2
michaella94
30. jan 2017

Chicco urcite nie je ergo aj ked to tam pisu...je to klokanka....satky sa bat nemusis dokonca ja mam v nosici pocit ze maly tam viac .,,lieta" ako v satke...satka ho obopne celeho a aj ked neviem ako zle uviazes vypadnut nevypadne 😉 ak by sis a predsalen rozhodla pre satku pozeraj satku pevnu...elasticka je bhodna tak do cca 6kg potom je uz nepohodlna pre teba aj babo...zo satiek sa vyhni znacka. Womar zaffiro pentelka to su obsite metraze nemaju vlastnosti satky a neda sa s nimi dobre viazat to by ta mohlo odradit.....z lacnejsich ktore sa daju kupit aj za 30€ cca su babydoo sanami hoppediz amazonas little frog...pozeraj 100% bavlnu....co sa nosica tyka tak z tych lacbejsich je manduca a ergobaby obe maju novorodenecku vlozku co nie je az take pohodlbe a tazko sa tam dava dietatko.....a z tychto nosicov je vela fejkov tak pozor vzdy pytaj doklad o kupe.....potom by si vedela z bazaru kzpit napriklad storchenwiege ten je super kd narodenia 😊 tam nie je novo vlozka ten je dobry hnedod zaciatku....potom by si za fajn cenu zohnala aj kibi ten je rastuci vydrzi pekne dlho ale je az od 3 mesiacov....no vseobecne je na zaciatok najlepsia satka a neskor mozes kludne prejst na nosic 😊 este bolo spomi ane rischino tak mne pride velmi podobne ako manduca...novorodenecka vlozka a nerastuce...hmm skusala som a pre mna nic vynimocne....potom od narodenia je dobra aj fidella baby size skus pozriet tiez na bazari vies kupit za super cenu a je to rastuci nlsic takze aj vydrzi dlhsie 😊 skus sa pridat do skhpinky nosime nase deti aj do bazaroven skupiny tam mas istotu ze nekupis fejk...ak mas otazky kludne pis rada poradim 😊 k ak ja som lrrveho syna nenosila len kocikovala a pri druhom som skusila nosenie a kociar som este nevytiahla z kocikarne 😄 milujem nksenie a uzivam si to 😍

Strana
z2