Nosím bábätko dobre?
Ahojte, nosím ho dobre, či nízko? 8t,6kg. Ďakujem
A bolí ma chrbát. To má?

Keď vidím v tomto bábätká je mi ich strašne ľúto
Podľa teba je tá poloha prirodzená? Podľa mňa sa nemôže ani poriadne nadýchnuť.
@poslednepogo ja som maleho tiez dlho a vela nosila teraz mam problem s chrbticou. Neprehabaj to s nosenim, ale myslim ze malému je v pohode. Ak by mu bolo zle nebol by taky spokojny 😉
Skús napísať priamo do nosičskej skupiny, určite dobre poradia...
Podľa mňa by si mala trochu dotiahnuť bedrový pás, aby ten čierny pás išiel kolmo telo a cca cez pupok. Keď ho dotiahneš mohlo by to byť fajn, ale som len veľký laik 😊 tiež sa mi zdá látka dosť široko medzi nohami, skúsila by som si ešte viac stiahnuť pod ritkou.
Chrbát by ťa nemal bolieť stále, ak s ním nemáš problémy. Mňa trochu pobolieval, ale telo si zvyklo a k tomu ja mávam problémy s chrbtom bežne.
Pridaj sa do skupiny "nosíme naše deti" 🙂
Pani si pýta radu, nie kritiku nosenia🤦♀️. Ak neporadite, tak🤫 🤭
@poslednepogo skúste na fb nosiace skupiny, tu asi neuspejete 🤷♀️🙃.
Ja osobne by som dala bedrový pas vyššie aby malo hlavičku skoro na úrovni vašich úst, aby sa vam dobre davala 💋. A trosku by som nejak spravila nôžky, mali by byť viac do M, kolienka vyššie a nižšie zadoček.
Tiez by som dala vyššie bedrovy, celkovo ho máš nízko a skus stiahnuť medzi nozkami,
Podľa mňa ho troska povytiahni vyššie, ale bábo je podľa môjho názoru v správnej polohe..
a komenty ako "chudatko" si nevsimaj.. nosila som tri deti a čuduj sa svete ani jedno sa neudusilo 🤔 toto fakt nepochopím prečo má potrebu komentovať niekto tuto tému, kto očividne noseniu na chuť neprišiel..
@mmoni89
@nykkushka neviem dievčatá, mne to príde, že je bábätko v tých nosičoch tak neprirodzene a že nemá dostatočný prísun kyslíka atď atď... Ale ospravedlňujem sa za príspevok
Súhlasím, ak neporadim, mala by som sa zdržať komentára.
Bola som na prednáške, kde sa hovorilo veľa proti satkovaniu a nosičom, tak asi preto som taký odporca nosenia. Ja nemám pocit aby moje dieťa malo nedostatok lásky, alebo kontaktu. Je milovaná, nosenia po rukách, bozkavana...
Beriem, každá mamička chce pre svoje dieťa to najlepšie a robí všetko s tým najlepším vedomím.
mas ho nizko. Nosi sa tak, aby si mu mohla dat pusinku na temeno len s miernym sklonenim Tvoje hlavy. To by sa Ti asi nepodarilo...
a blbe komentare si nevsimaj. Ja som maleho nosila do 2.5 roka. Nemam ziaden problem s chrbticou, pokial je nosic spravne nastaveny, je vaha rozlozena. A dietatko je v prirodzenej polohe, ak si niekto vsimne ako spavaju alebo sa ukladaju, tak su vo fetalnej polohe ako v maminom brusku. Ale normal z nasho pohladu dospeleho to dava pocit nepohodlnosti. Inac mam uzasne a samostatne dieta a to mi kazdy vykrikal, ze si ho naucim na nosenie 🙂
inac mas tu skupinu nosime nase deti alebo na FB priamo v Rischine skupine
@poslednepogo Ano dobre, len musi byt trochu vyssie a nozicky mu nemusia trcat von... moze ich mat zahnute pod sebou kym je takyto mlinky.
Aj mna bolel chrbat, dokazala som ho nosit len tak pol hodinu. Podla mna je to zvyk ze sa vytrenujes casom alebo mas tak ako ja pokazeny chrbat.
Zda sa ze drobcovi sa tam paci. Pekne spinka.🙂
@poslednepogo Ahoj. bedrovy pas vyrovnaj, daj vyssie a utiahni, aby sa toi nehybal. Dieta by malo byt podsadene priblizne do jednej tretiny. Nozicky mozes kludne nechat uz aj von. A ako tu uz bolo spomenute, musis jej dat bez problemov pusu na celo.
Ked budes mat vsetko spravne nastavene, nemal by ta velmi bolet chrbat. Postupne si zvyknes na zataz a nebude boliet vobec.
@poslednepogo nízko.. Riadila som sa tým, aby som dokázala dat bozk na jeho cielko. Chrbatik pekne zaoblený..
A pre tie, co kritizujú.
Môjmu sa podarilo zaspať dlho len v tejto polohe, keďže mával silný reflux a všade kam som sa pohla mi bolo odporučené ho takto nosiť.
Avšak denne to bolo spolu možno 1 až 2 hodiny, pod a situacii
@maximilie moze sa nadychnut a je mu tam dobre😉 moj vobec nechcel byt v kociku, cely cas tam preplakal, tak u nas ked ideme von, jedine s nosicom. Tam je spokojny a neplakal ani raz, skor place, ked ho davam dole😉
Chudatka su skor babatka, ktore musia lezat v kociku, postielke...lebo "dieta sa nema nosit", "aby si nezvyklo", ktorych mamicky sa riadia skor "mudrymi radami" a nie tym, co je pre babatko ozaj najlepsie😉
@poslednepogo 8 týždňov a 6 kg? Waw myslím to úprimne, moja Laura ma 9 mesiacov a 8 kg
@lauriema áno, včera sme boli na poradni, presne 2 mesiace mal, 62 cm vraj miery 3 mesačného 😉 narodil sa 3810 a 52 a narobil mi dobrú šarapatu lebo ja som štíhla...😂
Ďakujem Vám všetkým za odpoveď 🙂 drobček bol takto zatiaľ 3x asi po 30 minút, vždy zaspinkal, je spokojný, noštek má nabok a dýchať môže 😉 skúsim podotahovat a dať vyššie. Bola som dohodnutá aj s pani, čo má obchod s nosičmi, že by mi osobne pomohla nastaviť, len v tejto situácii má zavreté, tak som chcela vedieť. Ďakujem 🙂
@poslednepogo ne h ste zdravucky 💋
Nie je nosic ešte trochu veľký (podľa množstva latky medzi nožičkami)? A určite pas vyššie, lepsie utiahnut, nech je v jednej rovine a potom nasledne zvysok podotahovat...

@poslednepogo chudatko