Oblečenie značky Sofija. Máte s ním skúsenosti?

sivuska
19. aug 2009

V obchode som natrafila na veľmi pekné oblečenie a vyzerá aj veľmi kvaliltné, dokonca konečne niečo, čo nie je vyrobené v Číne, ale u našich susedov...máte s ním nejaké skúsenosti?
sofija

albireo
19. aug 2009

mne sa to paci, celkom by som do tej ekologickej bavlny sla. mrzi ma,ze na webe nemaju ziadne informacie,kde sa daju ich vyrobky kupit.
kde si natrafila na oblecenie od tejto firmy? v akej cenovej hladine sa pohybuju?

veronikahel
19. aug 2009

my sme mali určite jedny dupačky s hrošíkom a boli dobré, bavlnené, makkucke... túto značku mali v žiline na bulvari v obchode Chrobacik, ale neviem, ci tam este je... patrilo to pod tento obchod - maderna. tu na nete maju nieco z tejto znacky
maderna

lul
19. aug 2009

aj coccodrillo je polske a kvalitne 😉

misulik2
19. aug 2009

sivuska, pozri aj tu, su z Myjavy
detske-oblecenie

sivuska
autor
20. aug 2009

Ďakujem dievčatá za rady, misulik2 ja dosť nerada nakupujem cez net, ja som taký "omakávač" 😀 musím všetko pred kúpov vidieť...
Albireo to oblečko som videla na Vajnorskej v BA, je tam veľká predajňa Babymarket. Ceny sa mi zdali primerané, tuším bodynko 4 Eura a pod...tá eko bavlna bola tuším trošku s cenou vyššie...Ešte sa mi veľmi páčili spacie vaky a aj posteľné prádlo, nuž a tá ružová bola sladká 🙂 len keby sme vedeli, či to opäť nebude chlapec 😀 .

jamaat
21. aug 2009

Toto zmazávanie odkazov na stránky mi lezie na nervy.

sivuska
autor
22. aug 2009

jamaat
tu je aspoň link na výrobcu: www.sofija.com.pl , dnes som kúpila set do postieľky a spací vak, je úúúúúúúúúžasný....

jamaat
26. aug 2009

dík 🙂