icon

Rischino flexible - obvod

tehotna40
1. jan 2021

Ahoj, nemáte niektorá prosím ergonomický nosič rischino flexible ? Potrebovala by som odmerať na kolko sa da nadstaviť obvod, nikde to neviem nájsť a chcem ho objednať, len som pevnejsej postavy a plus tam bude ešte babatko tak aby som neobjednávala zbytočne aby ma to občiahlo. Dakujem vam vopred .

stormie
1. jan 2021

@tehotna40 odporucam ti si nosic najprv vyskusat a potom kupovat, nemusi ti sadnut, nie len koli rozmerom. Ja som mala tento a isiel hned prec, nevedela som ho poriadne nastavit a “nesadli sme si”. Teraz mam Belenku a to bola laska hned od prvej skusky

tehotna40
autor
1. jan 2021

@stormie neviem kde by som tento rischino vyskúšala, v žiadnom obchode som ho nevidela a teraz je vlastne aj všetko zatvorené

stormie
1. jan 2021

@tehotna40 ja ti len radim nevyberat nosic podla vyzoru/obrazku/recenzii atd treba si ho skusit a nemusi ti sadnut ani prvy, druhy treti ..... Mozes objednat a vratit

Za mna tento nosic je prilis komplikovany, prilis vela nastavovania a v konecnom dolsedku som nevedela co kde stiahnut/uvolnit aby to bolo dobre a vsade mi trcali nejake snurky

tehotna40
autor
1. jan 2021

@stormie dakujem, budeme ešte hľadať, len som chcela odmerať ten obvod lebo pri iných to je v parametroch napísané a pri tomto nie. Teraz je všetko zatvorené a chcem objednať lebo malinka je taky maznacik ,stále na rukách 🙂

enoula
1. jan 2021

Skus na fb skupinu nosíme nase deti, mozno poradia rychlejsie

tehotna40
autor
1. jan 2021

@enoula nemám fb, napísala som im mail priamo na rischino stránku, no boh vie kedy odpisu

enoula
1. jan 2021

@tehotna40 tak hadam rychlo 🙂 nosic je super pomoc
My mame sestrice, ten je mega lahky na nastavenie,tiez mozes pozriet ho

thel
Autor odpoveď zmazal
thel
1. jan 2021
tehotna40
autor
2. jan 2021

@thel dakujem moc,písala som tam mail

mamka1984
2. jan 2021

Tiež by som radila nosič najskôr vyskúšať. Možno by Ti sadol oveľa lepšie nejaký s tvrdším bedrovým pásom. Požičovne sú zrejme otvorené - objednáš online, kuriér prinesie. Skús napr. v Babywearhouse.