Rischino, Manduca a Liliputi. Ktorý nosič odporúčate?

anorev123
24. máj 2022

Ahojte, neviem sa rozhodnúť aký nosič kúpiť. Vyberám z pomedzi značiek Rischino, Manduca a Liliputi.
Ak tu bude niekto kto mj vie poradiť budem veľmi rada. 🙂

diamond007
24. máj 2022

@anorev123 všetky sú super, tri značky, traja výrobcovia, podľa mňa kvalita na rovnakej úrovni... Vyber si podľa strihu, farby, značky .. ako uznas za vhodné

petamich
24. máj 2022

najlepsie ist vyskusat ako ti sedi bedrak a ramenne popruhy - bedrak byva makky/tvrdy, popruhy tiez, uzsie, siroke, niekde v okoli mozes mat pozicovnu alebo je ich par co posielaju aj domov vyskusat 🤷‍♀️ ja by som na to sla takto, mne napr. Rischino ani Manduca nesedela, mali sme najskor Kokadi a ked maly vyrastol (on bol trosku valibuk), tak som presla na Zumbuccu

uriva
24. máj 2022

Ja nemôžem krivého slova povedať na Manducu - ale skúšali sme len tú (plus šatku, ale to teda absolútne nie, to boli vresky). Aj trojhodinová cesta na Zelené pleso s ročným bábom bola fajn - občas prešiel, keď spal, tak v tom. Otestovaná kvalitne, teraz testuje dieťa dva a tiež rýchlo sa uspí a nie je problém.

surama
24. máj 2022

@anorev123 Mam iba Rischino a vyhovuje mi, ze aj bedrak aj ramenne popruhy su makke. Moj 8mesacny ma 11kg a v pohode sa mi nosi, ked potrebujem.

titla
24. máj 2022

@anorev123 Mala som manducu al liliputi, s oboma som bola spokojna, nepocitovala som rozdiel.

euie
24. máj 2022

Ahoj, mala som liliputi latkovy od babatka, kibi latkovy a rischino satkovy.
Za mna jednoznacne rischino, oba predosle boli sice super site, ale latka je oproti satkovine velmi tvrda, nepodajna. Chod do satkoveho, neda sa to porovnat ten rozdiel a pohodlnost aj pre babo aj pre maminu..

sakaca
27. máj 2022

@anorev123 RISCHINO!!! jednoznačne 😉 je zo satkoviny, čiže mäkši, poddajnejsi, pohodlnejsi, lepšie sa bábätku prispôsobí a je vzdusnejsi. A vydrží z nich najdlhšie. Je od narodenia bez vložky, fo je obrovská výhoda.

tianna
27. máj 2022

@anorev123 záleží aj od bábätka.. pri strednom synovi som mala manducu a bola som maximálne spokojná. V bábätkovskom veku bol nízky a tucnucky 😄 najmladšiemu drobcovi zas nesadla vôbec, je štíhly a vyšší kúsok ako bol brat v jeho veku a pri ňom je nám najlepší Rischino 🙂 mali sme Flexible keď bol úplne malinký, ten už je odložený ak by ešte raz náhodou bolo bábätko a teraz máme XXL Premium 🙂

xjakubikovak
27. máj 2022

@anorev123 manduca nieje nastaviteľný nosič.. iba sa dá rozopnut chrbtova opierka ale šírka medzi nohami sa nastaviť nedá. Mala som manducu a už by som ju nechcela a ešte za tú cenu 😃 ja som musela mať tú časť medzi nozkami dieťaťa stiahnutu plienkou lebo malému modrali nohy keďže mu to bolo moc široké. Plus ďalšia vec bedrak na manduce je vykrojeny tak že mne napríklad strašne tlačil na bedrové kosti.
Rischino sa mi ťažko nastavoval ale inak ho chvália.
Ak by si zvážila iné značky tak ja mám veľmi dobrú skúsenosť s Moyo a Sestrice