icon

Skúsenosť s presne takýmto nosičom

supucka
26. okt 2020
Skúsenosť s presne takýmto nosičom
anicka182
26. okt 2020

urcite by som nesla do nosica z ali, niesu bezpecne skrz praciek, viacero ich ma len suchy zips, nemaju spravny pomer dlzky a sirky opierky, malokedy sa da dosiahnut ergo poloha. Dnes sa da kupit ergo nosic aj za par korun na bazare. Pozri si nosiace skupiny napr, na FB

anicka182
26. okt 2020

a casto su na ali predavane fejky o tom ti vsak nemusim vraviet.

supucka
autor
26. okt 2020

@anicka182 ja ten nosič už mám.. Ale nie z aliexpresu... Tá foto je len z netu stiahnutá... Ale ďakujem za odpoveď.. Chcela som vedieť či je s ním niektorá spokojná

supucka
autor
26. okt 2020

@anicka182 Je od 5a pol kg... Čakám kým moja malá bude mať toľko... Dovtedy som chcela vedieť skúsenosti

090255
26. okt 2020

No za mňa aj v aliexprese sú fajn nosice ako keď niekto nosi pravidelne často tak nech si kúpi inde ale napr ja som kúpila manducu v aliexprese jasne človek si povie nie je to originál a pod ale fakt nevidím žiadny rozdiel. Naschvál som pozrela všetky znaky podľa čoho spoznať neoriginal od originálu a všetko je ako originál. Ono na naše nosenie stačilo ako keby som mala zas kupovať tak kúpim rovnako. A ešte všetky pracky, popruhy a všetko drží ako ma udržia aj 2,5 ročného čiže super...

habibim
26. okt 2020

@supucka takýto istý mam, len celý sivý s bielymi hviezdičkami... Malý sa v ňom vynosil a aj ďalšie v ňom budem nosiť, keď Boh dá... Za mňa veľmi dobrý, na chrbát môj boľavý.. A kúpila som ho z ali

nikpa
26. okt 2020

@supucka my sme tiež mali, len inú farbu a nie z Ali. Za mňa nie lebo syn si v ňom aj ako 5 mesačny, teda pomerne dosť veľké bábo šuchal hlavičku o popruhy, najprv si hovorím, že asi to tak má byť ale mal to vždy po nosení červené, viditeľne odrete. Proste do neho akoby nesadol a mne tiež nedržal dobre na ramenách, popruhy mi boli na moje ramená široké a zošmykavali sa mi, musela som si ich pridržat aspoň pre môj lepší pocit, necítila som istotou. Celkovo som útla a nesadol na mňa. Druhý som si už vyskúšala a nebol problem.

supucka
autor
26. okt 2020

@habibim super.. Ďakujem

supucka
autor
26. okt 2020

@nikpa 😕

dajana1983
26. okt 2020

Zo skúseností by som kúpila a aj som kúpila používaný v skupinke na FB,kde sú adminom skontrolovane,že nejde o napodobeninu.Lebo aj tu som kúpila ako prvú,ešte nič netušiaca😁a hej vyzerá ako originál ale fejk nie je ergo nosič,tz škodiis tým sebe aj bábätku.

supucka
autor
26. okt 2020

@dajana1983 ja som kúpila používaný ale z Rakúskej stránky. Žijem v at