Skúsenosť s presne takýmto nosičom

a casto su na ali predavane fejky o tom ti vsak nemusim vraviet.
No za mňa aj v aliexprese sú fajn nosice ako keď niekto nosi pravidelne často tak nech si kúpi inde ale napr ja som kúpila manducu v aliexprese jasne človek si povie nie je to originál a pod ale fakt nevidím žiadny rozdiel. Naschvál som pozrela všetky znaky podľa čoho spoznať neoriginal od originálu a všetko je ako originál. Ono na naše nosenie stačilo ako keby som mala zas kupovať tak kúpim rovnako. A ešte všetky pracky, popruhy a všetko drží ako ma udržia aj 2,5 ročného čiže super...
@supucka my sme tiež mali, len inú farbu a nie z Ali. Za mňa nie lebo syn si v ňom aj ako 5 mesačny, teda pomerne dosť veľké bábo šuchal hlavičku o popruhy, najprv si hovorím, že asi to tak má byť ale mal to vždy po nosení červené, viditeľne odrete. Proste do neho akoby nesadol a mne tiež nedržal dobre na ramenách, popruhy mi boli na moje ramená široké a zošmykavali sa mi, musela som si ich pridržat aspoň pre môj lepší pocit, necítila som istotou. Celkovo som útla a nesadol na mňa. Druhý som si už vyskúšala a nebol problem.
Zo skúseností by som kúpila a aj som kúpila používaný v skupinke na FB,kde sú adminom skontrolovane,že nejde o napodobeninu.Lebo aj tu som kúpila ako prvú,ešte nič netušiaca😁a hej vyzerá ako originál ale fejk nie je ergo nosič,tz škodiis tým sebe aj bábätku.
@dajana1983 ja som kúpila používaný ale z Rakúskej stránky. Žijem v at

urcite by som nesla do nosica z ali, niesu bezpecne skrz praciek, viacero ich ma len suchy zips, nemaju spravny pomer dlzky a sirky opierky, malokedy sa da dosiahnut ergo poloha. Dnes sa da kupit ergo nosic aj za par korun na bazare. Pozri si nosiace skupiny napr, na FB