Účel praciek dole na nosiči pod zadočkom bábätka Be Lenka
ahojte.dufam,ze sa mi podarilo pripnut fotku.prosim vas na co sluzia tam v strede tie dve pracky?

@bessdonna nie je to na pripnutie kapsicky?
Ahoj tie pracky slúžia na prepínanie ramennych popruhov dolu pod zadok sa zapínajú vtedy keď dieťa nedrží hlavičku a na boku až vtedy keď už vie stabilne držať hlávku
Stačí si pozrieť video
https://www.youtube.com/watch?v=GVnI4AJCfw4...
@aknamorka22 ale nejak neukazuje ako to reálne potom vyzerá. Ja som tam dala trojtýždňovú na chvíľu, ale klasicky som mala popruhy. Kde by som mohla ešte vidieť nejaké fotky?
@bessdonna práveže ked tie popruhy zapnes tam, je to jednoduchšie. Ľahšie sa dieťatko podsadi. Ja som tak nosila pokiaľ sa dalo 🙂
@aknamorka22 a nôžky mam dat takto von? Niekde som čítala, ze novorodencovvi ešte idú nôžky dnu pod seba ako žabka.
@bessdonna nohy určite von. Tento nosič je od narodenia. Takže sa dá prispôsobiť pekne aj na novorodenca. Netreba ziadne vložky ani nejaké špeciálne nastavenia. 🙂 Stačí dodržať aby kolienka boli vyššie ako zadok. Aby vytvorili také písmeno M. Mne osobne sa tento nosič lajlahsie nastavoval a veľmi dobre sa mi v ňom nosilo dieťa 🙂
@aknamorka22 ďakujem za odpoveď, dúfam, ze to zvladnem
@bessdonna skús prípadne vyhľadať nejakú poradkyňu nosenia ak máš v okolí miesta kde bývaš. Bývajú aj rôzne nosiace stretka, kde by ti vedeli pomôcť s nastavením nosiča. Na Facebooku su aj rôzne lokálne skupiny nosenia 🙂

@bessdonna nie su nahodou na to, ked si chces krizit popruhy na pleciach? Neviem iba uvazujem..