icon

Účel praciek dole na nosiči pod zadočkom bábätka Be Lenka

bessdonna
20. feb 2023

ahojte.dufam,ze sa mi podarilo pripnut fotku.prosim vas na co sluzia tam v strede tie dve pracky?

Účel praciek dole na nosiči pod zadočkom bábätka Be Lenka
sun_shine_2020
20. feb 2023

@bessdonna nie su nahodou na to, ked si chces krizit popruhy na pleciach? Neviem iba uvazujem..

paulinkaa2
20. feb 2023

@bessdonna nie je to na pripnutie kapsicky?

kris21
21. feb 2023

Ahoj tie pracky slúžia na prepínanie ramennych popruhov dolu pod zadok sa zapínajú vtedy keď dieťa nedrží hlavičku a na boku až vtedy keď už vie stabilne držať hlávku

aknamorka22
21. feb 2023

Stačí si pozrieť video

https://www.youtube.com/watch?v=GVnI4AJCfw4

...

bessdonna
autor
23. feb 2023

@aknamorka22 ale nejak neukazuje ako to reálne potom vyzerá. Ja som tam dala trojtýždňovú na chvíľu, ale klasicky som mala popruhy. Kde by som mohla ešte vidieť nejaké fotky?

beata_k
23. feb 2023

@bessdonna Popozeraj fotky na stranke. Tu to ma upnute pod ritkou

aknamorka22
23. feb 2023

@bessdonna práveže ked tie popruhy zapnes tam, je to jednoduchšie. Ľahšie sa dieťatko podsadi. Ja som tak nosila pokiaľ sa dalo 🙂

bessdonna
autor
25. feb 2023

@aknamorka22 a nôžky mam dat takto von? Niekde som čítala, ze novorodencovvi ešte idú nôžky dnu pod seba ako žabka.

aknamorka22
25. feb 2023

@bessdonna nohy určite von. Tento nosič je od narodenia. Takže sa dá prispôsobiť pekne aj na novorodenca. Netreba ziadne vložky ani nejaké špeciálne nastavenia. 🙂 Stačí dodržať aby kolienka boli vyššie ako zadok. Aby vytvorili také písmeno M. Mne osobne sa tento nosič lajlahsie nastavoval a veľmi dobre sa mi v ňom nosilo dieťa 🙂

bessdonna
autor
25. feb 2023

@aknamorka22 ďakujem za odpoveď, dúfam, ze to zvladnem

aknamorka22
25. feb 2023

@bessdonna skús prípadne vyhľadať nejakú poradkyňu nosenia ak máš v okolí miesta kde bývaš. Bývajú aj rôzne nosiace stretka, kde by ti vedeli pomôcť s nastavením nosiča. Na Facebooku su aj rôzne lokálne skupiny nosenia 🙂