Vyblednutie nosiča Sestrice

18. apr 2024

Ahojte, pozeram po bazaroch na nosic zn. Sestrice a som prekvapena ako riadne vyblednute su po jednom lete, po jednom dietatku. Cena noveho je okolo 190€, pouziteho 140€ no hrozne ma na nich rusi to vyblednutie. Ako to mate vy? Kupili by ste aj vyblednuty ci by vas to tiez odlakalo od kupy? Zda sa mi ta ciastka velmi vysoka, na to, ze ta latka vyzera takto po par mesiacoch.
Dakujem za vase odpovede.

majlo1234
18. apr 2024

Ja mam od nova slabo sivy a vyblednuty neni. Ale zas verim, ze ked tie zeny nosia kazdy den x hodin na slnku, proste vybledne.
Mna by to asi neodlakalo, lebo na funkcionalite nestraca

michaela789
18. apr 2024

Mám rischino flexible, takýto modrý. A nevravím, že nevybledol ale tie farby sú tam zvolené tak, že stále vyzerá ako keby to tak malo byť 😂 plynule farebne prechádza z jednej do druhej ako preliv. Do jednofarebného by som už ani nešla, práve z tohto dôvodu.

viestta
18. apr 2024

Veci pre deti su farbene setrnymi farbami, co je fajn ale ma to aj taketo nevyhody

dixitka
18. apr 2024

Ja som akurát dnes pozerala, ako mi vybledol nosič za necelý rok, a to som samozrejme malého nenosila po nejakom brutálnom slnku - v lete sme chodili po lese a od jesene do jari bol nosič pod bundou (mám Rischino) 😳 je to tým, že sú to nejaké prírodné/šetrné farby, ale je dobré s tým pri kúpe rátať, prípadne zvoliť farbu tak, aby to až tak nevadilo. Inak by ma to od kúpy neodradilo, pre mňa je nosič záchrana, keďže syn kočík nemá rád.