Spovedá sa ešte v Bratislave alebo Malackách?
Ahojte. Spovedá sa ešte aj dnes? Neviete? Bratislava alebo Malacky
na Hlavnej stanici spoveda biskup Halko
inde uz nie
@mamina7070 v Bratislave?
Našla som, ďakujem celmi pekne!
Ked som veriaci, tak robim veci ako sa maju robit. Teda sa aj vyspovedat vtedy, ked su spovede.
Ked som veriaci, tak robim veci ako sa maju robit. Teda sa aj vyspovedat vtedy, ked su spovede.
@anonym_24dae2 aj dnes su este spovede.
@anonym_24dae2 to ze u vas nie neznamena ze je to tak vsade. A myslim si ze aj tam ak by niekto poziadal knaza o spoved tak vyspoveda.
@maryetta katolicki knazi dnes slavia obrady Velkeho piatku a uz sa nespoveda, samozrejme ak je niekto v nebezpecenstve smrti a pod a zomiera tak su urceni knazi, ktori na zavolanie pridu ale toto nie je tento pripad.
@anonym_24dae2 si troška tvrdá. Možno pani bola odcestovaná, kto vie.
@maryetta katolicki knazi dnes slavia obrady Velkeho piatku a uz sa nespoveda, samozrejme ak je niekto v nebezpecenstve smrti a pod a zomiera tak su urceni knazi, ktori na zavolanie pridu ale toto nie je tento pripad.
@mamina7070 obrady sa povacsine slavia az poobede. Ale samozrejme je to individualne ako vsade vo vsetkom.
@mamina7070 obrady sa povacsine slavia az poobede. Ale samozrejme je to individualne ako vsade vo vsetkom.
@maryetta obrady su poobede ale doobeda moze byt napr krizova cesta, alebo je vystavena sviatost Oltarna v Getsemani ale to je jedno, pani sa pytala na oblast kde zijem, poskytla som jej info, ktore je overene a relevantne, ak ty vies o inom kde v BA kraji a TT kraji dnes este spovedaju tak sem napis.
A teda knazi upozornuju na sv omsiach do kedy sa spoveda a kedy uz nie, uz vcera sa Velmi nespovedalo lebo doobeda sa posvacovali oleje (sv omsa s biskupom) a vecer uz boli obrady.
@anonym_24dae2 "nesúďte a nebudete súdení"😉
@maryetta obrady su poobede ale doobeda moze byt napr krizova cesta, alebo je vystavena sviatost Oltarna v Getsemani ale to je jedno, pani sa pytala na oblast kde zijem, poskytla som jej info, ktore je overene a relevantne, ak ty vies o inom kde v BA kraji a TT kraji dnes este spovedaju tak sem napis.
A teda knazi upozornuju na sv omsiach do kedy sa spoveda a kedy uz nie, uz vcera sa Velmi nespovedalo lebo doobeda sa posvacovali oleje (sv omsa s biskupom) a vecer uz boli obrady.
@mamina7070 nemam prehlad o celom slovensku.
@anonym_24dae2 aj dnes su este spovede.
@maryetta keď si veriaci, tak tvoja spoveď bola týmto odsudzujucim komentárom zničená, lebo súdiš. Pekný deň a prijatie svätosti bude alo svatokradez
Podľa mna…
@anonym_24dae2 "nesúďte a nebudete súdení"😉
@lukbe presne tak. Človek ani nevie čím si prechádzam čo som zažila preco som nešla Ach… škoda slov. Ale odpúšťam jej aj tak
@anonym_24dae2 ten komentár mal ísť tebe nie Maryette
Este aj na tom sa dokazu pohadat, kedy sa kto spoveda a kedy sa nema spovedat. What?
@anonym_autor To ze niekoho odsudzujem je tvoja myslienka. To ty odsudzujes mna. Aj toto povedz pri spovedi. Ze prisudzujes svoje myslienky inym.
@anonym_autor To ze niekoho odsudzujem je tvoja myslienka. To ty odsudzujes mna. Aj toto povedz pri spovedi. Ze prisudzujes svoje myslienky inym.
@anonym_24dae2 tak ja sa nastatsie ešte vyspovedát stihnem, ty už nie. Už ti viac nebudem odpovedať
Ja som dala slušnú otázku, či niekto spovedá a ty si ma prišla súdiť prvá. Ja ta ani nepoznám v živote by mi nenapadlo ti pisat ani nikomu keby sa opytat jednudcu otázku, keď na nu neviem odpoved
@anonym_24dae2 si troška tvrdá. Možno pani bola odcestovaná, kto vie.
@anonym_1a1366 to je ta kresťanská láska v praxi 🫣😂
@anonym_24dae2 mozu byt okolnosti kedy to neslo, som hlboko veriaca ale toto by som nikdy nikomu nevycitala ale som rada, ze chce ist na spoved i ked dnes....ty by si uz ale nemal ist na prijmanie, lebo si spachala hriech tymto komentom a myslienkami, ktorymi si autorjy odsudila a povysila si sa nad nu
@anonym_24dae2 mozu byt okolnosti kedy to neslo, som hlboko veriaca ale toto by som nikdy nikomu nevycitala ale som rada, ze chce ist na spoved i ked dnes....ty by si uz ale nemal ist na prijmanie, lebo si spachala hriech tymto komentom a myslienkami, ktorymi si autorjy odsudila a povysila si sa nad nu
@anonym_1c0104 Ona ani nevie, kde sa to da dnes. Nezaujimalo ju to. Do dnesneho rana. Rozumies tomu rozdielu. A mozno to aj ja este stihnem na stanicu.
No a co? Rozumiem co myslis, a mozno nebola v kostole od Prveho sv.prijmania a o to je to krajsie, ze ju to tam taha a chce ist...neviem co je natom odsudzujuce, ... hlavne je ze CHCE a je uplne jedno kedy to je !!!

na Hlavnej stanici spoveda biskup Halko
inde uz nie