Modlitba v jazykoch
Modlite sa v jazykoch? Ak ste katolíci, patríte do nejakej charizmatického skupiny?
Chodila som do AC aj som sa tam nechala pokrstiť. Chodila som tam asi 5 rokov a tento dar som nedostala. Sú to vraj anjelské jazyky niekto nimi dostane dar rozprávať iný nerozpráva ale rozumie. Mňa obidva dary obišli a všetci vždy na mňa tak čudne pozerali aj mali ustipacne reči ze aká som kresťanka keď to "neviem". Ja som sa cítila z toho blbá a úplne som prehladala iné dary ktoré mi Boh dal, úplne sa to precenuje a veľa ľudí sa cíti zle a mrnejcenne hlavne keď mu to ľudia dávajú pocítiť
@malinkajozka že? Potom sa človek cíti niekde na okraji. Až príliš sa pod tlakom sústredí na to že nemá tento dar ze nevidí to ostatné krásne a prospešné čo dostal
Áno.
Nechodím.
Som Katolík.
Áno.
Nechodím.
Som Katolík.
@lucyluska A ako sa to u teba prejavuje? Kedy rozprávas v jazykoch?
Nie a nechodim. Tuzit po tom mozeme, ale ma to sluzit na oslavu Boha, nie na predvadzanie sa alebo nieco, cim by sa dala merat sila viery alebo neviery. Je to dar Ducha a sluzi na oslavu Boha. Poznam knaza, ktory sa modli v jazykoch, vyslovene len, ked sluzi svatu omsu alebo adoruje alebo sa modli nad niekym. Nedeje sa to vzdy, ale vzdy, ako vanie Duch a Duch chce. Mam podozrenie, ze sa z toho v istych kruhoch robi senzacia a meritko viery, co nie je dobre a skor to ludi rozdeluje ako spaja.
A este si myslim, pokial ide o vyslovene sekty, moze tuto rec v jazykoch napodobnovat aj Zly duch.
Pred obratenim som bola ezotericka, liecitelka a na zaklade toho netuzim po nadprirodzenych javoch, bala by som sa, ze na mna utoci znova Zly duch, je to niekedy velmi zlozite rozlisovat. A preto sa viac modlim za Ducha rozlisovania dobreho a zleho. Lebo ak Ta cokolvek zvadza na hriech, nechces to. Radsej. Pre istotu. 😇
Nie, áno, áno. ;D Ale poznám ľudí, kt sa modlia v jazykoch.