Požehnanie plyšáka s diabolským motívom
Zeny prosim idem sa opytat otazku taku aku sa opytam ale prosim odpovedajte seriozne
Kupila som v lete synovi labubu a docitala som sa ze je v nom diabolsky motiv .. ked pojdem za fararom posvati toho plysaka ?
🤣
Akože,ešte pochopím,keď sa posvätí chlebík,ale plyšáka? 😂😂
sa spamätaj...
ale tak choď za farárom - aspoň uvidíš ako sa zatvári.
@anonym_autor vyhoď to!
https://www.modrykonik.sk/group/10032/
Tu si pozri o tom prispevok,sa mi zda ,ze to tu rozoberali.
A na ploche sa taketo veci nepytaj.
Mas tu na to skupiny....
@anonym_autor Ty si veriaca? Lebo sa mi nechce veriť, ako ťa toto vôbec mohlo napadnúť.
Chcela by som vidieť, ako by sa zatváril farár keby si s tým za ním prišla.
Moja rada: radšej to ani neskúšaj.
Vidite normalne sa pytam a budete aj taki komentovat co nemate k tomu co povedat… Normalne pojdem v nedelu o tyzden po omsi a opytam sa . Iba pozehnanie od farara nech ho prezehna
https://www.modrykonik.sk/group/10032/
Tu si pozri o tom prispevok,sa mi zda ,ze to tu rozoberali.
A na ploche sa taketo veci nepytaj.
Mas tu na to skupiny....
@osky dakujem za normalnu radu
Vidite normalne sa pytam a budete aj taki komentovat co nemate k tomu co povedat… Normalne pojdem v nedelu o tyzden po omsi a opytam sa . Iba pozehnanie od farara nech ho prezehna
@anonym_autor no veď choď, načo sa tu potom vôbec pýtaš.
A ešte jedna vec - dúfam, že vieš ako treba nakladať a zaobchádzať s posvätenými vecami.
Či ti je.e 🤣
Dnes sa opýtaj. Daj vedieť. 🤣
nebudeš voliť, že? .... prosím, veľmi prosím, nechoď voliť ....
@anonym_autor Neposvätí lebo to nie je náboženský predmet.
Je to hnusná hračka ja som to vyhodila tomu už nepomôže nič 🤣
@anonym_autor

Vymyslene.
@anonym_autor neeeeee,už zase? Za prvé: labubu je debilita.
Za druhé: v 21. storočí fakt riešiš že nejaká hračka má byť posadnutá diablom?! To čo vám na omšiach dávajú do vína?
Seriózne sa pýtam či ste fakt tak zmagoreni že tomuto reálne veríte.
A čo bude nasledovať? Upalite labubu? Či co s ním?
Kúpiš hračku a potom nejaký pomateny farár povie že je to diabolské hračka lebo jemu uz ide na nervy že je to všade ( toto úplne chápem) a ty hneď ideš dať hračku ofrkat vodou? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor neeeeee,už zase? Za prvé: labubu je debilita.
Za druhé: v 21. storočí fakt riešiš že nejaká hračka má byť posadnutá diablom?! To čo vám na omšiach dávajú do vína?
Seriózne sa pýtam či ste fakt tak zmagoreni že tomuto reálne veríte.
A čo bude nasledovať? Upalite labubu? Či co s ním?
Kúpiš hračku a potom nejaký pomateny farár povie že je to diabolské hračka lebo jemu uz ide na nervy že je to všade ( toto úplne chápem) a ty hneď ideš dať hračku ofrkat vodou? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@mizoko Nemyslim, ze takuto debilitu pocula z ust knaza.
@mizoko Nemyslim, ze takuto debilitu pocula z ust knaza.
@dadis ja by som ho aj chápala popravde 😏 ale ak by to aj fakt povedal ták nečakal že ho bude chcieť posvätil,skôr že už s tým ľudia prestanú lebo je to otravné 🤣
A teraz vážne,fakt sú ľudia tak ovplyvniteľn tým,čo si prečítajú na nete? Vážne veria že nejaka vec môže byť posadnutá? Mne stačilo keď sa takto riešili knihy o Potterovi 🤦🏼♀️ prepáč,ale potom že nemáme považovať vieru za tmarstvo. Tak toto tomu veľmi nepomaha
@dadis ja by som ho aj chápala popravde 😏 ale ak by to aj fakt povedal ták nečakal že ho bude chcieť posvätil,skôr že už s tým ľudia prestanú lebo je to otravné 🤣
A teraz vážne,fakt sú ľudia tak ovplyvniteľn tým,čo si prečítajú na nete? Vážne veria že nejaka vec môže byť posadnutá? Mne stačilo keď sa takto riešili knihy o Potterovi 🤦🏼♀️ prepáč,ale potom že nemáme považovať vieru za tmarstvo. Tak toto tomu veľmi nepomaha
@mizoko https://spravy.stvr.sk/2025/07/kto-ju-ma-je-in-... ano, je to to iste. Ludia su nachylni verit na konspiracie, hlavnym motivom je strach (z ockovania, chemitrails, ovladania sveta zidojastermi, mimozemstanmi a pod)
@mizoko https://spravy.stvr.sk/2025/07/kto-ju-ma-je-in-... ano, je to to iste. Ludia su nachylni verit na konspiracie, hlavnym motivom je strach (z ockovania, chemitrails, ovladania sveta zidojastermi, mimozemstanmi a pod)
@dadis veď vravím že je to otravné. Niekedy boli moncici a teraz labubu. Moncici bol krajší 😏 a pískal 😜

Asi tvoja otazka skonci na profile zlteho slonika 😅