Tajné dohody s Bohom
Dobré ráno. Napadlo mi uzavreli ste s Bohom niekedy nejakú tajnú dohodu? Výmenu? Sľub ktorý ste obaja Dodržali? Prosba možno tak absurdná ale ono to fakt vyšlo? Poznám človeka ktorý mával nočné mory a desy a Boha poprosil nech mu vezme sny. Nech sa mu nič nesníva. Na oplátku dostal dar vykladať sny druhým aj keď sám už žiadne nemal ani tie dobré ani zlé. Napadlo mi to ako tak bilancujem nad Životom. V detstve a puberte som si prechádzala peklom. Bola som 10 rokov zneužívanâ pod nátlakom vyhrazkami hrozbami.. Doma som oporu nemala. Všetko čo sa stalo skončilo krikom a bitkou. Nemala som za kým ísť. Samozrejme tí čo mi to robili urobili aj video poza môj chrbát a ukazali ho ďalej, zo zneužívaného dievčata (15r) sa stala šírením nezmyslov obyčajná ľahká deva. Žiaľ ľudia tomu verili v škole ma šikanovali neskôr som skončila na antidepresivach a v nemocnici. Prosila som Boha nech toto skončí, nech ich vezme z môjho života nech vezme moju sexuálnu energiu moje vyžarovanie ale nech si ma už nikto so sexom nespája. Ono naozaj tí ľudia z môjho života zmizli a môj život sa stal úžasným s úžasnou prácou a bývaním ďaleko preč. Otvorili sa mi nové možnosti mám pocit ze som aj dozrela a začala si riešiť traumy. No naozaj Boh odo mňa vzal všetky túžby a ten sexappeal a ja sa znova cítim ako neskúsena panna bez Libida bez túžby. Samozrejme ze to ovplyvňuje moje šance na partnera ale takto som to nejak chcela. Asi to tak byť má. Prosím píšte bez posmeskov len tie veriace ktorých sa to týka.
@anonym_autor toto nie je o žiadnej dohode s bohom. Toto je o tom, že si si prešla traumou a nezahojila sa, je úplne normálne, že nemáš k sexu pozitívny vzťah - aj by som sa úprimne čudovala, keby si po tom všetkom mala bezproblémový intímny život a užívala si ho. Ak to chceš riešiť, tak smer psychológ, terapeut, sexuológ, možno aj psychiater.
Ako dopadla tvoja liečba v Japonsku?
Rok 2026 a niekto verí na dohody s bohom. A na výklady snov.Aj by som sa sa smiala ale nechcem vyznievať posmievacne.
Autorka .. smer odbornik
Vsetci ľudia zmizli z tvojho života len preto, lebo si sa odsťahovala ďalej.
Na tvojom mieste tiez vyhladam odbornú pomoc, lebo este stale zrejme nie si za vodou.
Psychiater čo na to ? Pýtam sa bez posmechu.
Ako veriaca ale aj racionalne zmyslajuca osoba, ktora tiez presla podobnou traumou v detstve, ti pisem, ze ak sa chces vyliecit, potrebujes odbornika. Viera v Boha a terapia sa vobec nebiju. Ja som presla niekolkorocnou terapiou, ktora mi pomohla. S traumou som vyrovanana. Na druhej strane mam aj osobnu "dohodu" s Bohom. 6r sme sa snazili s manzelom o dieta, zial nepomohlo nic. Obaja zdravi a dieta nechodilo. Opat prevladla moja racionalna stranka: ak potrebujes odbornu pomoc, chod k lekarovi. A tak som podstupila IVF. Prosila som Boha, aby to vyslo, a ze ak to to vyjde, budem sa do konca zivota modlit ruzenec 1x do tyzdna. Vyslo to a tu sa stretava veda s vierou. Lebo ani ta najlepsie reprodukcna klinika ti na 100% nezaruci uspech. Narodil sa nam zdravy syn a ja drzim slub.
Drz sa!
Zvycajne sny su to,co v reale prezivame prave teraz a tu,nie buducnost,minulost ale emocie,ci dobre ci zle.
Ale ano stale sa s nim rozpravam v duchu a dakujem mu za vsetko,co mi dal,daval a este aj da.
Dohodu mam takuto,ze pojdem skor ja k nemu domov ako moj muz,on je ten silnejsi dal by to tu bezomna.Ja im poslem cisla na loto,ktore vyhraju jackpot.
Ale nie,a ale ano s tou dohodou to bohu hovorim stale,tak snad ma vypocul a vypocuje a myslim,ze ano vypocul aj pocuva.
@anonym_autor tu to budú písať stále tie isté ženy, čo majú čo povedať ku absolútne všetkému, cez Boha, vieru, manželské poradenstvo, autizmus, výchova detí až po výklad práva a medicíny. 😰Ja som si myslela, že posledný polyhistor bol Matej Bel z Očovej, ale omyl, sú to ženy z MK.🤣
@anonym_autor tu to budú písať stále tie isté ženy, čo majú čo povedať ku absolútne všetkému, cez Boha, vieru, manželské poradenstvo, autizmus, výchova detí až po výklad práva a medicíny. 😰Ja som si myslela, že posledný polyhistor bol Matej Bel z Očovej, ale omyl, sú to ženy z MK.🤣
@anonym_89cd20 veď píše zenam na mk
A nie kňazovi, lekárovi, právnikovi atd
Takže kto iný by mal odpisat ako ženy z MK😅
Nie, boh ti nepomoze. Treba sa ho spytat, preco to dopustil. Neutiekaj sa k nerealnym veciam. Pories psychologa a obklop sa ludmi, co ta maju radi.
Ano, možno na tom niečo je. Existuje niečo medzi zemu a nebom a nedá sa to vždy racionálne vysvetliť. Ak veris na tu dohodu, teraz sa modli inak a pros o to, čo ti chýba.
Ako dopadla tvoja liečba v Japonsku?
@anonym_9347fd je to ona?
@anonym_89cd20 veď píše zenam na mk
A nie kňazovi, lekárovi, právnikovi atd
Takže kto iný by mal odpisat ako ženy z MK😅
@anonym_6994ea to máš pravdu, ja sa len nestačím čudovať, ako stále tie isté mena majú názor na všetko. Ale na na všetko. 🥴
@anonym_autor podľa mňa niečo také existuje. Ak to nie je niečo hriešne, tak Boh ti to môže splniť.
Rok 2026 a niekto verí na dohody s bohom. A na výklady snov.Aj by som sa sa smiala ale nechcem vyznievať posmievacne.
Autorka .. smer odbornik
@doriiis Prečo by ateisti máte potrebu chodiť do témy náboženstvo a kritizovať veriacich? Áno veríme v Boha aj v roku 2026 a nehanbime sa za to.
Za niektore veci si mozme sami-ano mame slobodnu volu a niektori aj rozum.
Kazdopadne ano. Mnohokrat sa stalo ze modlitby boli vypocute. Nebrala som to ale nikdy ako obchod. Maximalne ako tuzbu 😉
To uz sme v 21. storočí dospeli k tomu, že viera v boha sa lieči na psychiatrii?
Dospeli sme k tomu, ze ak ma clovek psychicku neliecenu sexualnu traumu, tak potrebuje vyhladat pomoc odbornika a nie robit nejake dohody.. ,🤦
Píše, že je šťastná….
Dospeli sme k tomu, ze ak ma clovek psychicku neliecenu sexualnu traumu, tak potrebuje vyhladat pomoc odbornika a nie robit nejake dohody.. ,🤦
@crazy_cat_lady možno je na tom lepšie psychicky, ako polovica prispievateľov do MK. 😵💫. Viera lieči.
@doriiis Prečo by ateisti máte potrebu chodiť do témy náboženstvo a kritizovať veriacich? Áno veríme v Boha aj v roku 2026 a nehanbime sa za to.
@pr85 pretože vy sa miešate podstatne viac v reálnom živote , čoho sa bojíš , že nahodou pride na to že boh nepomôže a prestane byt krestan ?
neukazuj prstom ked vy chodite zase do tém kde by ste nemali tiež čo byt
a zase schadzaš do sebalutosti lebo vam akože robíme zle, nie my to vnimane inak ,tiež mame na to pravo
@pr85 pretože vy sa miešate podstatne viac v reálnom živote , čoho sa bojíš , že nahodou pride na to že boh nepomôže a prestane byt krestan ?
neukazuj prstom ked vy chodite zase do tém kde by ste nemali tiež čo byt
a zase schadzaš do sebalutosti lebo vam akože robíme zle, nie my to vnimane inak ,tiež mame na to pravo
@sara07 Toho sa nebojím. Boh pomôže vždy.
@pr85 Hej,desať rokov sa pozeral na to zneužívanie,fakt pomoc.
@pr85 tak v čom je problém , prečo tu niekto nemôže napisat že to nefunguje
, pomôže vždy ? hm dobre ja si to nemyslim
nebolo by jednoduchšie zabranit zneuživaniu aby nemusel potom napravat a pomahat
@sara07 Každý človek má slobodnú vôľu a ak sa zneužívanie stalo, Boh tomu nemôže zabrániť. Áno keď sa rozhodnem skočiť z 10. poschodia, Boh nezabráni tomu, aby som sa nezabil. To však neznamená, že po smrti, keď nastane osobný súd, Boh ťa nebu súdiť. A zájazdy hriech zaplatíš.
Boh nemá moc na to zlé počas života, tak nemá moc ani na to dobré počas života nie?ci na jedno ma a na druhé nie?
Ja ti chcem len napísať, že si silná žena, prešla si si peklom bez akejkoľvek opory blízkeho človeka. To by dal málokto. ...a moc ma mrzí, čo si zažila. Viera ako taká dokáže ľuďom pomôcť a dáva nádej. Prajem ti už len šťastie v živote...🍀🍀🍀

Píšem bez posmeškov: chod k psychiatrovi a psychoterapeutovi