icon

Tajné dohody s Bohom

Včera o 07:49

Dobré ráno. Napadlo mi uzavreli ste s Bohom niekedy nejakú tajnú dohodu? Výmenu? Sľub ktorý ste obaja Dodržali? Prosba možno tak absurdná ale ono to fakt vyšlo? Poznám človeka ktorý mával nočné mory a desy a Boha poprosil nech mu vezme sny. Nech sa mu nič nesníva. Na oplátku dostal dar vykladať sny druhým aj keď sám už žiadne nemal ani tie dobré ani zlé. Napadlo mi to ako tak bilancujem nad Životom. V detstve a puberte som si prechádzala peklom. Bola som 10 rokov zneužívanâ pod nátlakom vyhrazkami hrozbami.. Doma som oporu nemala. Všetko čo sa stalo skončilo krikom a bitkou. Nemala som za kým ísť. Samozrejme tí čo mi to robili urobili aj video poza môj chrbát a ukazali ho ďalej, zo zneužívaného dievčata (15r) sa stala šírením nezmyslov obyčajná ľahká deva. Žiaľ ľudia tomu verili v škole ma šikanovali neskôr som skončila na antidepresivach a v nemocnici. Prosila som Boha nech toto skončí, nech ich vezme z môjho života nech vezme moju sexuálnu energiu moje vyžarovanie ale nech si ma už nikto so sexom nespája. Ono naozaj tí ľudia z môjho života zmizli a môj život sa stal úžasným s úžasnou prácou a bývaním ďaleko preč. Otvorili sa mi nové možnosti mám pocit ze som aj dozrela a začala si riešiť traumy. No naozaj Boh odo mňa vzal všetky túžby a ten sexappeal a ja sa znova cítim ako neskúsena panna bez Libida bez túžby. Samozrejme ze to ovplyvňuje moje šance na partnera ale takto som to nejak chcela. Asi to tak byť má. Prosím píšte bez posmeskov len tie veriace ktorých sa to týka.

Strana
z2
zara3
Včera o 21:53

@anonym_autor mrzi ma to, cim si si presla. Ako veriaca, ktora lubi Boha a ma ho hlboko v srdci rozumiem o com pises. Ano psycholog ti moze pomoct utriedit tvoje myslienky, zacat mysliet pozitivne a naucit ta priat zivot aky je.
Ale Boh vylieci tvoju dusu a da mier tvojmu srdci. Boh ti najviac rozumie a miluje ta taku aka si. Nenadarmo sa hovori, ze ti najmilovanejsi maju tu uzku cestu plnu prekazok, ale na konci ich caka svetlo a bozia naruc.
Ja by som to ani nenazvala "Dohoda s Bohom", ale vola bozia a splnenie prosby. Ked si clovek daco praje celym srdcom a je to dobra prosba, ktora neublizi, Boh ju moze vypocut. To, ze si nemala partnerov doteraz ma co docinenia s tvojou zlou skusenostou, strachom, ale tiez mas nad sebou boziu ochranu. On vypocul tvoj plac a drzi ta za ruku, neboj. A ani nevies, ale da ti toho spravneho cloveka do zivota, co ta bude lubit a s ktorym nebudes mat strach byt intimna.
Boh vie to , co my nevieme a pamataj ze ten, co chce vidiet Boha, uvidi ho vsade vokol seba - jeho pozehnanie a zazraky. Ten, kto ho vidiet nechce a posmieva sa, tomu Bih sam oci zavrie, avsak v den sudny tie oci budu plakat, lebo si uvedomia ako slepe boli v zivote pozemskom. A kazdy si na Boha spomenie, v poslednu sekundu, v posledny nadych, lebo on je jedina nadej pre zomierajuceho cloveka, on da cloveku mier a klud na dusi, ked umiera. Mier s tebou a pokoj tvojemu srdcu. ❤️🙏🙏

Strana
z2