icon

Dyson alebo CrossWave: Ktorý vysávač je lepší?

evickuska
2. mar 2026

Ahojte vela ludi odporuca aj aj, ktory odporucate Vy? Ale konkretny typ a preco? Nechcem za tolke € kupit macku vo vreci 🙈

anonym_e0dab0
2. mar 2026

Mala som crosswave ten čo zmýval, ale nebola som spokojná, po čase neťahal dobre a robil čmuhy, ostávali mokré pásy vody. Bol tazky.
Teraz mam dyson a super, vysavam denne lebo mame dlhosrsteho psa a macku, dobre sa s nim manipuluje je lahky a vysava tolko “bordelu” ze je to neuveritelne, kolko prachu je v domacnosti a to vysavam denne

anonym_4783a2
2. mar 2026
@anonym_e0dab0

Mala som crosswave ten čo zmýval, ale nebola som spokojná, po čase neťahal dobre a robil čmuhy, ostávali mokré pásy vody. Bol tazky.
Teraz mam dyson a super, vysavam denne lebo mame dlhosrsteho psa a macku, dobre sa s nim manipuluje je lahky a vysava tolko “bordelu” ze je to neuveritelne, kolko prachu je v domacnosti a to vysavam denne

@anonym_e0dab0 aj moja suseda vysava dysonom aj 8krat denne lebo ma male deti, ale rachot to robi strasny na podlahe 😁

anonym_4a4abb
2. mar 2026

Mám v12 slim a som veľmi spokojná. Je ľahký, má svetlo a tlačidlo netreba držať. S baterkou som tiež spokojná. 60 minút na Eco, čo mi na podlahu bez kobercov stačí, auto má 30minut a na najvyšší výkon asi 10 minút, ale to okrem matracov nepoužívam. Mám poschodový dom, takže paráda. Predtým som mala xiaomi za 100€, no to sa nedá porovnať. To je ako trabant a Mercedes.

evickuska
autor
2. mar 2026
@anonym_4a4abb

Mám v12 slim a som veľmi spokojná. Je ľahký, má svetlo a tlačidlo netreba držať. S baterkou som tiež spokojná. 60 minút na Eco, čo mi na podlahu bez kobercov stačí, auto má 30minut a na najvyšší výkon asi 10 minút, ale to okrem matracov nepoužívam. Mám poschodový dom, takže paráda. Predtým som mala xiaomi za 100€, no to sa nedá porovnať. To je ako trabant a Mercedes.

@anonym_4a4abb pozeram, ze chodi okolo 450 cca

anonym_e0dab0
2. mar 2026
@anonym_4783a2

@anonym_e0dab0 aj moja suseda vysava dysonom aj 8krat denne lebo ma male deti, ale rachot to robi strasny na podlahe 😁

@anonym_4783a2 ma to take stetiny na valci a maka ako drak 😁

anonym_4783a2
2. mar 2026
@anonym_e0dab0

@anonym_4783a2 ma to take stetiny na valci a maka ako drak 😁

@anonym_e0dab0 chapem, len mne ako susede pod nou vlasy dupkom stoja z toho… strasne to pocut.

keiko33
Autor odpoveď zmazal
anonym_4a4abb
2. mar 2026
@evickuska

@anonym_4a4abb pozeram, ze chodi okolo 450 cca

evickuska
autor
2. mar 2026
@anonym_4a4abb

@anonym_4a4abb pozeram sli dole, tento nie je s umyvanim, ze?

evickuska
autor
2. mar 2026
@anonym_4783a2

@anonym_e0dab0 chapem, len mne ako susede pod nou vlasy dupkom stoja z toho… strasne to pocut.

@anonym_4783a2 verim my mame dom tak snad

anonym_4a4abb
2. mar 2026
@evickuska

@anonym_4a4abb pozeram sli dole, tento nie je s umyvanim, ze?

@evickuska nie nieje s umývaním, ale taký som ani nechcela

evickuska
autor
3. mar 2026
@anonym_4a4abb

@evickuska nie nieje s umývaním, ale taký som ani nechcela

@anonym_4a4abb ja tiez nechcem, na to mam mop, ale iba vysavac co vydrzi a taha naozaj nieze len tie omrvinky rozhadzuje dalej 🙈

anonym_4a4abb
4. mar 2026
@evickuska

@anonym_4a4abb ja tiez nechcem, na to mam mop, ale iba vysavac co vydrzi a taha naozaj nieze len tie omrvinky rozhadzuje dalej 🙈

@evickuska no kamienky s topánok krásne povysáva