Elektrické auto pre dieťa?
Dobrý deň mamičky kupovali ste niektoré elektrické auto pre dieťa a ak ano môžem vedieť kde? Potrebujem poradiť nejaké obchody kde by som mohla ísť pozriet lebo na internete som našla len také ktoré sú hrozne ďaleko takže niečo po blízku či neviete poradiť. Ďakujem
@bbka25 pekna sprostosť na zabitie vlastneho dietata, vidno ze si negramotna ked o tom len uvazujes, to mas z tych sprostych socialnych sieti📱...
@bbka25 pekna sprostosť na zabitie vlastneho dietata, vidno ze si negramotna ked o tom len uvazujes, to mas z tych sprostych socialnych sieti📱...
@anonym_ac3abd na zabitie? Aj si take auticko v zivote videla? 🤣🤣 vacsiu kravinu tu uz davno nikto nenapisal
@anonym_ac3abd na zabitie? Aj si take auticko v zivote videla? 🤣🤣 vacsiu kravinu tu uz davno nikto nenapisal
@anonym_820589 uz som take auticko videla s dietatom pod autom na hlavnej ceste
@anonym_820589 uz som take auticko videla s dietatom pod autom na hlavnej ceste
@anonym_ac3abd moja suseda vletela pod auto sankami. To ma pramalo v autickom, skor s nezodpovednymi rodicmi.
Skor sa ti dieta dochrame na bicykli, kolobezke, trampoline, ako na auticku ku ktoremu mas v ruke dialkove a ktore ide krokovou rychlostou.
@anonym_ac3abd moja suseda vletela pod auto sankami. To ma pramalo v autickom, skor s nezodpovednymi rodicmi.
Skor sa ti dieta dochrame na bicykli, kolobezke, trampoline, ako na auticku ku ktoremu mas v ruke dialkove a ktore ide krokovou rychlostou.
@anonym_820589 a nie je lepsie ked dieta ide s rodicom po vlastnych?
No urcite je to intimnejsie puto ako ked ide na umeline a este s moznostou popalenia/vybuchu...
@anonym_820589 a nie je lepsie ked dieta ide s rodicom po vlastnych?
No urcite je to intimnejsie puto ako ked ide na umeline a este s moznostou popalenia/vybuchu...
@anonym_ac3abd sachy s holubom ja hrat odmietam

@bbka25 no keď v Poprade nemáte taký obchod asi všetko bude ďaleko. Napríklad v Poľsku majú takú predajňu, kde predávajú elektrické autíčka, ale asi som ti nepomohla. 😁